Всі категорії
Додати товар

Набір свічок із натуральної кольорової вощини

150 грн
Опис

Набір свічок із натуральної вощини 3 шт. Довжина 13 см, діаметр білої свічки - 3,5 см, діаметр лавандової свічки - 2,5 см.

Ціна без декору - 150
Ціна з декором - 250
Є можливість скомпонувати набір: колір, розмір, декор.

Свічки з бджолиного воску не тільки наповнюють ваш дім чудовим ароматом меду, але й нейтралізують забруднювачі повітря, допомагаючи усунути негативні наслідки вдихання пилу, запахів і цвілі. Це створює чистіше середовище проживання та полегшує симптоми алергії та астми для тих, хто знаходиться поруч.
Вони також допомагають підвищити рівень серотоніну, який відомий як хімічна речовина щастя. Доведено, що вищий рівень серотоніну знімає стрес , послаблює симптоми депресії та заряджає енергією, дозволяючи зустрічати кожен день з усмішкою.

Зверніть увагу:

Коли ви вперше запалюєте свічку, важливо, щоб вона прогоріла, аж поки віск рівномірно не витопиться по всій поверхні свічки, Це допоможе запобігти утворенню так званого тунелю.

Перед тим, як запалити свічку, ґніт завжди потрібно обрізати до довжини 6 мм. Довгі ґноти можуть бути причиною нерівномірного горіння чи мимовільного спалахування.

Ми рекомендуємо запалювати свічку кожного разу не більше, ніж на 3 години.

Задля безпеки, будь ласка, ставте свічку на стійку поверхню, а також використовуйте підсвічник чи підставку.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Білий
Зроблено в Україні?:
Хендмейд

Схожі товари