Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Портативне дзеркало для макіяжу rantizon, 8 світлодіодів, дзеркало з підсвічуванням,...

339 грн -4% 328 грн
Опис

Портативне дзеркало для макіяжу Rantizon, 8 світлодіодів, дзеркало з
підсвічуванням, 1-кратне та 2-кратне збільшення, косметичне дзеркало з
підсвічуванням, складне кишенькове дзеркало, компактне дзеркало

Бренд Rantizon
Тип кімнати Домашній офіс
Форма Прямокутний
Розміри виробу 10 Д x 6 Вт сантиметрів
Матеріал каркаса скло

* * *

Про цей предмет

- СКЛО БЕЗ СПОРЮВАНЬ - створює неспотворені відблиски, щоб ви могли бачити найдрібніші деталі. Чудово підходить для використання в автомобілі вночі, вставляння контактних линз, видалення прищів, використання зубної нитки, видалення чорних крапок, нанесення підводки для очей, туші, догляду за бровами та вищипування.
- 8 світлодіодів ОСВІТЮЮТЬ ВАШЕ ОБЛИЧЧЯ - 8 яскравих світлодіодів полегшують нанесення макіяжу в темряві або в умовах недостатнього освітлення. Інтенсивність світла можна поступово збільшувати та зменшувати пальцем.
- КОМПАКТНЕ ДЗЕРКАЛО З ЗБІЛЬШУВАННЯМ - Двостороннє складне дзеркало, одне поліроване скло та одне 2-кратне збільшення, ідеально підходить для подорожей, офісу, надворі та навіть вдома.
- УЛЬТРАТОНКИЙ ПЕРЕНОСНИЙ ДИЗАЙН - Тонкий і елегантний, повний розмір 5" x 3,3" x 0,4" поміщається в будь-якій сумочці або косметичці для зручного зберігання.
- ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ТА ДОВГОВІЧНІСТЬ - Батареї входять Батарея CR2025 входить до комплекту. Крім того, його світлодіодні лампи ніколи не потребують заміни. Ідеальний подарунок для дівчат, жінок і професійного макіяжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize