Всі категорії
Додати товар

Дзеркало макраме (панно, мандала, декор для дому, дизайн інтер’єру, ручна робота)

950 грн
Опис

Дзеркало макраме (панно, мандала, декор для дому, дизайн інтер’єру, ручна робота)

Така деталь є цікавою та стильною частиною будь-якого інтерʼєру. Відмінно підійде для дому, квартири, закладу харчування або відпочинку. Дзеркало в техніці макраме створить додатковий затишок та зможе притягнути увагу кожного, хто побачить це стильне інтерʼєрне рішення. А не помітити, між іншим, буде абсолютно неможливо.

Саме тому пропонуємо виконати на замовлення дзеркало макраме під параметри, що будуть необхідні саме для вас.

Вартість такого дзеркала стартує від 950 грн в залежності від необхідного розміру та складності. Також індивідуально можемо обговорити ціну на вироби при замовленні кількох одиниць в одному стилі.

Розмір - на ваш вибір.

За замовчуванням використовуємо натуральні матеріали для плетіння (100% бавовна). Якщо потрібні додаткові кольори або блиск, то можна створити щось з синтетичних або трикотажних шнурів.

Додатково можна використовувати деревʼяну або металеву фурнітуру таку, як намистини, накінечники або інші деталі, що допоможуть утворити єдину композицію з вашим інтерʼєром.

Дизайн дзеркала обговорюється індивідуально. Можемо запропонувати варіанти згідно ваших побажань або відтворити ідею за вашим референсом.

Термін виконання замовлення 5-12 днів. Якщо потрібно до певної дати, зможемо обговорити індивідуально.

🌿 Для уточнення додаткових запитань або для оформлення вашого замовлення, чекаємо на вас в особисті повідомлення або в інст knottycult 🌿

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize