Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Дзеркало для макіяжу xiaomi doco daylight mirror hzj001 led підсв

1155 грн
Опис

Виробник: Xiaomi
Тип дзеркал: Косметичні
Форма: Круглі

Кілька примірників у наявності

Дзеркало для макіяжу DOCO HZJ001 має розміри 290 x 150 x 140 мм, надлегку вагу всього 320 г і має знімну конструкцію, що дає змогу користувачам легко носити його в рюкзаку, сумці або валізі.

Крім того, дзеркало для макіяжу DOCO має срібне напилення, використовує вбудовані оптичні скляні матеріали, а також забезпечує більшу відбивну здатність, порівнюючи з традиційними дзеркалами.

Справжня світлодіодна система освітлення

Косметичне дзеркало DOCO обладнане високоякісною системою світлодіодного освітлення, індексом передавання кольору HD, що відновлює 85% природного сонячного світла.

Крім того, система світлодіодів розрахована на 360° різноспрямованого освітлення, без відблисків, без тіней, що робить макіяж точнішим і легшим.

Регульована яскравість світіння

Дзеркало для макіяжу DOCO підтримує регулювання яскравості. Зокрема, за допомогою сенсорних клавіш користувачі можуть вільно настроювати рівень освітленості відповідно до довкілля та різних потреб макіяжу. Виробник також обладнав дзеркало DOCO HZJ001 можливістю гнучкого повороту від 0 до 90°.

Тривалий час автономної роботи

Дзеркало з DOCO LED обладнане акумулятором великої ємності на 1000 мА·год, тому кожне заряджання може задовольнити потреби використання впродовж 1 тижня.

Безплатна доставка від Джастін

Користуйтеся поки акція від Ізі юа

Оригінальний товар

Новий

Запечатаний

Офіційна продаж

Оптовий склад

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари