Всі категорії
Додати товар

Декоративне срібне дзеркало в класичному стилі для ванної кімнати.

14000 грн
Опис

У цьому дзеркалі сполучено українська висококласна якість й італійський стиль.
Рама дзеркала має сріблястий відтінок з бронзовим затемненням на різьбі.
Таке дзеркало стане відмінним доповненням до вашого інтер'єру у ванній або спальній кімнаті. А своєю якістю воно перевершує будь-який італійський аналог.
Декоративне дзеркало має досить габаритний розмір, що дозволяє візуально розширити кімнату, в якій воно буде знаходитися.
Дзеркало має об'ємне симетричне різьблення ручної роботи.
Це дзеркало підійде як для класичного, так і мінімалістичного стилю.
Дзеркало не вимагає додаткового або скрутного догляду, для рами буде досить протирати сухою або вологою ганчіркою в міру осідання пилу, а дзеркало спеціальним миючим засобом від розлучень у міру забруднення. Скло - універсальний матеріал, з якого можна прибрати абсолютно всі забруднення і який не так легко то і подряпати. Тому ви не будете витрачати багато часу на його прибирання.
Характеристики:
· Бренд «Лірона»
· Дзеркало ручної роботи.
· Якісне дзеркальне полотно, без спотворень.
· Дзеркало в класичному стилі з різьбленням.
· Дзеркало виконано з дерева і високоякісних матеріалів, що дозволить йому роками служити вам.
Ми працюємо і створюємо дизайн і якісні меблі, пронісши через роки весь накопичений досвід і зростальний з кожним днем професіоналізм. До сьогоднішнього часу, ми маємо величезне портфоліо зроблених нами робіт, які вийшли з-під рук нашої компанії. Завдяки нашій ретельності, точності та любові до цієї справи, нам вдалося зробити безліч величезних проєктів в Україні, Америці, Казахстані та інших країнах, Маріїнський палац (кабінет президента, двері в приміщеннях офіційного приймання і т.д.), і багато іншого.
Практично за 30 років нашої роботи ми змогли зробити велику кількість дизайн-проєктів - від простих мінімалістичних до різноманітної класики. Саме, тому кожен наш співробітник зміг стати першокласним експертом у своїй справі. Всі ці роки ми працювали над високоякісним рівнем наших виробів, щоб вони були ще більш досконалими та витонченими.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари