Всі категорії
Додати товар

Комплект постільної білизни балдахин кріплення до балдахин ковдра подушка бортики

1700 грн
Опис

Комплект постільної білизни (опис вказано на фото) і кріплення до балдахін.
Підійде і для хлопчика, і для дівчинки.
В користуванні був 2 тижні, дитині більше подобалося спати в іншому ліжечку.
1раз попрали і пральна машинка наробила шкоди: вказано на фото (знищила наволочка і поробила затяжки на завязках)
Детальний опис виробника :

Комплект Маленька Соня Lcollection Mon Belle сірий (7 предметів) робить дитячий сон комфортним. Наповнювач для чохлів створений з якісного, натурального матеріалу, ecotton hard. Він поміщений в спеціальні чохли з матеріалу, який виконує роль "фільтра", з метою захисту, від попадання дрібних частинок волокон, в дихальні шляхи немовляти. Крім того, такий "фільтр" не дозволяє бортикам накопичувати в собі пил, тому дитині завжди буде дихати легко. Чохли знімні, пошиті з натурального бавовняного матеріалу, мають спеціальні завязочки, які служать надійним кріпленням до ліжечка, що забезпечує безпеку дитині і акуратний зовнішній вигляд! Захист з натуральним наповнювачем забезпечує хорошу циркуляцію повітря і захищає немовля від протягів і небажаних ударів. Бортики (захист) з роздільних частин на блискавці для овального ліжечка,
трансформується від 60х70х70 см до 120х60х70 см.

Завдяки системі "Easy Wash" (легке прання) - можна прати і швидко сушити чохли без наповнювача. У разі необхідності випрати наповнювач, важливо його ретельно просушити і не рекомендується застосовувати теплову обробку на високій температурі. При правильному догляді, захист зберігає форму навіть після кількох років експлуатації. Ковдрочку пошито з дуже пухнастої і ніжної тканини - мікрофібри, яка на дотик подібна шкірці персика. Наповнювач гіпоалергенний натуральне бавовняне волокно ecotton soft - 250 гр. Воно досить тонке і тепле, має не великий розмір, для того щоб було зручно укутати дитинку, погодувати і в ковдрочку, зберігаючи мамине тепло. Подушечка, як і ковдрочка, виконана з дуже ніжної, м'якої і приємної тканини -мікрофібри. Наповнювач гіпоалергенний натуральне бавовняне волокно ecotton soft - 120 гр.

Можливе ручне прання ковдри і подушечки, або прання в делікатному режимі, з віджиманням на маленьких оборотах. Відразу після прання їх важливо повністю висушити. При необхідності - провітрювати. Підодіяльник, наволочка і простирадло, пошиті з натурального бавовняного матеріалу. Простирадло на резинці ідеально повторює форму матраца в ліжечку і дозволяє дитині легко і вільно почувати себе в ній, а матусі бути спокійною, що простирадло ніде не задереться і не скрутиться.

Можна прати в автоматичній пральній машині при температурі не вище 30-40 градусів, інакше тканина сяде. Сушити вироби після прання необхідно в
розкладеному вигляді. Перед тим, як покласти комплект на тривале зберігання, необхідно видалити всі плями. Якщо тканина з плямами трохи полежить, то забруднення вбереться і видалити їх після буде набагато важче. Балдахін виконаний з найтоншої шестигранною легкої сіточки, яка в'яжеться спеціально для діток, технологія в'язки розроблена фахівцями в області дитячих товарів. Завдяки такому підходу, балдахін прекрасно пропускає повітря, оберігаючи сон малюка від комах і вітру. Достатня прозорість дозволяє доглядати за сном і неспанням дитини. Ніжна тканину легенько струмує, створюючи особливу атмосферу в кімнаті.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
irusia_bil
irusia_bil
Супер-продавець
98% виконаних замовлень
Була

Схожі товари