Всі категорії
Додати товар

Дитячий плед мікрофібра світиться в темряві 105х135 см

313 грн
Опис

М'який і приємний на дотик плед забезпечить ідеальні умови для повноцінного відпочинку. Виріб не дасть малюку замерзнути, подарує йому незрівнянний комфорт і спокійний сон. Завдяки індивідуальній упаковці, покривало стане відмінним подарунком, який стане в нагоді в побуті. Для виготовлення використана полірована мікрофібра. Текстиль відмінно пропускає повітря і вбирає вологу, забезпечуючи оптимальний мікроклімат. Гіпоалергенна тканина не викликає висипань і подразнень на чутливій шкірі. Світяться елементи зроблені з органічного люмінофора, він володіє високою стійкістю до впливу води, що забезпечує практично необмежений термін зберігання і перезарядки. Якісний виріб з гідністю переносить велику кількість як ручних, так і машинних прання при температурі, що не перевищує 30 градусів, зберігаючи форму і яскравість кольору. Виробник рекомендує не застосовувати хлорвмісні засоби, не віджимати, не гладити покривало і сушити його в горизонтальному положенні. Щадний догляд значно збільшить термін служби пледа, завдяки чому він довго буде радувати чудовим зовнішнім виглядом.

Модель розміром 105х135 см виконана в рожево-блакитних тонах, вона виглядає справді чарівно і стане гармонійним доповненням дитячої кімнати або спальні. Плед декорований зображеннями казкових єдинорогів, які привернуть увагу дитини з першого погляду. Такий виріб ідеально підійде в якості покривала для ліжка, адже в темряві воно знаходить вишуканий і зовсім новий вигляд.

Розмір: 105х135 см (виробник може змінювати розмір і відтінок без завчасного попередження). * Увага! Колір і відтінок може відрізнятися, в залежності від налаштувань монітору (яскравість, контраст, насиченість), а також освітлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Поліестер

Схожі товари