Всі категорії
Додати товар

Плед сатин цифровий друк+ плюш минки

489 грн
Опис

Багатофункціональний плед Минки(minky) - ідеально підходить для прохолодних днів в колясці, для дому як ковдру дитині так і в машині під час подорожей. Найвища якість - зшиті вручну з особливою ретельністю. Зроблено в Україні командою досвідчених кравців. Не містить зайвих елементів, які можуть бути небезпечні для дитини (виступаючі ремені або зав'язки). Одеяло идеально подходит для контакта с чувствительной и нежной кожей ребенка. Используемые материалы обладают противоаллергическими свойствами. Узорчатый 100%-й хлопок придает пледу легкость и нежность, а плюшевую Минки просто обожают дети, она обеспечивает невероятное ощущение мягкости.

Отличный подарок для любого ребенка - гармоничные цветовые сочетания стимулируют развитие ребенка и улучшают восприятие цвета. Они также впишутся в красочный мир наших детей. Родители обязательно найдут идеальный узор, подходящий как для комнаты, так и для машины.

Всі матеріали найвищої якості - 100% бавовна і міцного матеріалу Minky дозволяють довго користуватися виробом (навіть після багаторазових прань кольору не тьмяніють і матеріал не пошкоджується).

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
modehaus9
modehaus9
Мелітополь
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари