Всі категорії
Додати товар

Постільна білизна сімейний комплект | постільна білизна з простиню на резинці |...

1290 грн
Опис

Фланелевою постільна білизна – м'яке, ніжне, приємне до тіла, тому
популярність його зростає з кожним роком.

Властивості постільної білизни з фланелі

1. Натуральність. Фланелева тканина, виготовлена з бавовни або вовни, є натуральною, гіпоалергенних і безпечною, всі ці якості вона передає і постільній білизні. Саме тому з бавовняної фланелі шиють і перші постільні речі, одяг для новонароджених.

2. Висока ступінь теплоємності. Фланель, завдяки щільному плетіння і наявності м'якого начісування, володіє високими теплозахисними властивостями (зберігає і утримує тепло).

3. Гігроскопічність. Фланелевою постільна білизна добре вбирає і виводить вологу.

4. Повітропроникність. Постільна білизна з фланелі, незважаючи на високу щільність, добре пропускає повітря.

5. Мінімальна сминаемость. Фланель добре тримає форму, не формує складок і не мнеться. Досягається це обробкою тканини спеціальними безпечними складами в процесі виробництва.

Як доглядати за постільною білизною з фланелі?

Щоб фланелевою постільна білизна служило довго і зберігало свій зовнішній
вигляд, необхідно знати правила по догляду за даним видом тканини.

1. Прання постільної білизни з фланелі допустиме як ручне, так і машинне. При цьому можна використовувати будь-які засоби (пральні порошки, гелі). Небажано використання агресивних засобів, особливо на основі хлору, тому що це може привести до ослаблення волокон тканини.

2. Перший раз перед використанням постільна білизна з фланелі рекомендують прати в прохолодній воді. У наступних циклах температуру можна підвищувати до 60-90°С.

3. Для сильнозагрязненного постільної білизни з фланелі використовують спеціальні засоби (плямовивідники для делікатних тканин) або замочують у миючому розчині, а потім перуть. Фланель не рекомендується із зусиллям терти милом, це призводить до скочування верхнього ворсистого шару і утворення «катишків».

4. Щоб фланель зберігала м'якість, можна скористатися народними способами», додавши при пранні у воду гліцерин (1 столова ложка на 10 л).

5. Сушити постільну білизну з фланелі слід природним чином, далеко від сонячного світла і нагрівальних приладів.


Більше корисних товарів на сайті https://amazing-shop.com.ua/

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Особливості:
На резинці

Схожі товари