Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Постільна білизна

2200 грн
Опис

Тип: Комплект постільної білизни

Колір: Білий

Принт: Дитячий

Тканина: Ранфорс

Щільність тканини: 210 тс.

Застібка: Ґудзики

Розмір: Полуторний

Склад: Бавовна

Виробник: Tac

Країна: Туреччина

Опис

Розмір та комплектація: підковдра 160*220, простирадло 100*200 (на гумці), наволочка 50*70 - 1 шт, Упаковка: Фірмова коробка

Ранфорс - Відмінність від традиційної бязі полягає в тому, що висока щільність тканини досягається збільшенням ниток в одному квадратному сантиметрі. Якщо для звичайної бязі норма становить 42 нитки, то ранфорс містить 57 ниток. Завдяки новим технологіям обробки бавовняного волокна навпомацки він швидше нагадує поплін, ніж бязь. Ранфорс протягом багатьох років зберігає свою початкову кольорову гаму та цілісність виробу. Постільна білизна з ranforce відрізняється особливою стійкістю до забруднень, володіючи при цьому благородством, властивим натуральній бавовні.

Тканина складається з натуральної бавовни, яка не викликає алергічних реакцій.

 Веселе забарвлення, улюблені та добрі герої на постільній білизні відволікають дитину від насиченого дня, дозволяють переключитися та поринути у світ історій, пригоди, пофантазувати і навіть придумати власні історії.

Простирадло на гумці відмінно фіксується на матраці. Вона не змінюється коли дитина повертається під час сну та ліжко завжди виглядає акуратно.

Тканина не потребує додаткового догляду. Забруднення з неї легко відмиваються в пральній машинці і після прання вона просто прасується.

При фарбуванні тканини використовуються натуральні барвники найвищої якості. Забарвлення виконується сучасними друкарськими машинами. Така технологія дозволяє тканині не втрачати яскравості фарб і витримати більше 300 прань.

Багато різних варіантов принта✅✅✅

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Особливості:
На резинці
Продавець
riddle_6
riddle_6
Ірпінь
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?