Всі категорії
Додати товар

Постільна білизна ozdilek ranforce 160х220 см frozen natural

1629 грн
Опис

Тип комплекта: полуторний
1 х Підодіяльник: 160 х 220 см
1 х Простирадло: 100 х 200 см +30 см ( на резинці )
1 х Наволочки: 50 х 70 см

Тканина: ранфорс
Склад: 100% бавовна
Виробник: Туреччина

Постільна білизна турецького виробництва – бренд Ozdilek. Виготовлена ​​з натуральних екологічних матеріалів, що сприяє хорошому сну і відпочинку вашої дитини, це можливість зробити спальне місце красивим і затишним, завдяки широкому вибору текстури та кольорів тканини. Купуючи постільну білизну ви отримуєте якісну тканину і сам продукт.

Постільна білизна для дітей Ozdilek з яскравими зображеннями допоможуть налаштувати дитину на сон, розбудить фантазії і принесе задоволення від сну. Комплект стане прекрасним завершенням дизайну дитячої кімнати, а улюблені герої допоможуть малюкові швидше привикнуть спати окремо. Гіпоалергенний склад тканини на основі натуральних волокон безпечний для ніжної дитячої шкіри. Завдяки високоякісним барвникам тканина добре витримує багатократне прання, не линяє, довго зберігає яскраві кольори.

Прати вручну або в пральній машині при температурі не більше 30 °.
Не сушити в пральній машині, не відбілювати.
Ви можете сушити в сушильному барабані на низьких оборотах.

Увага!💥

⭐На відміну від інших магазинів в Україні, ми можемо гарантувати якість і оригінальність продукції, а також кращою ціну на ринку, оскільки є імпортерами Ozdilek .
⭐Колір і відтінок може відрізнятися, в залежності від налаштувань монітора (яскравість, контраст, насиченість), а також освітлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 160x220
Продавець
p.panamera
panameras
Хмельницький
33% виконаних замовлень
Була