Всі категорії
Додати товар

Комплект постільної білизни в ліжечко charlotte baby 100х150 elegant rabbit

729 грн
Опис

Розмір: дитячий, в ліжечко
1 х Підодіяльник: 100 x 150 см.
1 х Простирадло: 120 х 180 см
1 х Наволочка: 35 х 45 см

Тканина: ранфорс
Склад: 100% бавовна
Виробник: Туреччина

Опис⭐
Постільна білизна для дитячого ліжечка турецького виробника Charlotte, фабрики Uğurlu Baskı Boya, зроблена з високоякісної бавовни та прикрашена цифровим друком, що робить її яскравою та привабливою для малюка. Цей набір включає в себе підковдру та наволочку, створюючи затишну і комфортну атмосферу для сну вашої дитини. Бавовна відома своєю м’якістю, дихаючою та гіпоалергенною властивостями, що робить цю постільну білизну ідеальним вибором для ніжної дитячої шкіри. Цифровий друк додає оригінальність та живописність дизайну, допомагаючи створити веселу та візуально привабливу атмосферу у дитячій кімнаті.

Тканина⭐
Ранфорс – це інноваційний матеріал, який спочатку був розроблений турецькою текстильною компанією для виробництва постільної білизни. Даний тип тканини являє собою щось середнє між бязю і сатином. Спальний набір з ранфорса відрізняються підвищеною щільністю і гладкою, приємною для шкіри фактурою.

Переваги ⭐
Спальний комплект із ранфорсу відрізняється підвищеною щільністю та гладкою, приємною для шкіри фактурою. Завдяки особливому плетенню і високій якості пряжі, такі вироби довго зберігають естетичний вигляд, а не вицвітають, мають гарні експлуатаційні властивості.

Рекомендації по догляду⭐
Прання спальних комплектів зі 100% бавовняного ранфорсу нічим не відрізняється від прання тієї ж бязі або лляного полотна. Головне – відокремити білі речі від кольорових, застебнути, підковдру і наволочки вивернути навиворіт. Після цього можна встановити оптимальні параметри машини: режим “бавовна” або “змішана білизна”; температура 30 градусів; викручування на максимальних оборотах. Сушити спальний комплект із ранфорсу можна будь-яким способом, але краще не залишати їх під прямими променями сонця, щоб не вигоріли фарби. Прасувати можна при максимальній температурі праски з відпарюванням, з виворітного боку.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 120x140
Особливості:
Набір