Всі категорії
Додати товар

Туреччина 🇹🇷, підлітковий комплект постільної білизни 160×220 см brawl stars action

2450 грн
Опис

Тип комплекта: полуторний

1 х Підодіяльник: 160 х 220 см
1 х Простирадло: 100 х 200 см (на резинці)
1 х Наволочки: 50 х 70 см

Тканина: ранфорс
Склад: 100% бавовна
Виробник: Туреччина

Опис

Постільна білизна для дітей з яскравими зображеннями їх улюблених героїв допоможуть налаштувати дитину на сон. Барвисті малюнки з улюбленими персонажами розбудять їх фантазії і доставлять задоволення від сну. Постільна білизна якраз ідеально підходить для цього, адже вона представлена цілою серією комплектів зі всілякими сучасними персонажами з мультфільмів. Яскраві мультяшні персонажі порадують будь-якого малюка, а якість їх нанесення, гіпоалергенні стійкі барвники і чіткість малюнка, які не страждають від часу і прання полегшать завдання мамам і збережуть сімейний бюджет.

Інформація про тканину
Постільний набір виготовлений з тканини ранфорс, яка відноситься до ряду натуральних. Ранфорс – це інноваційний матеріал, який спочатку був розроблений турецькою текстильною компанією для виробництва постільної білизни. Ранфорс – це натуральна бавовняна тканина, яка відрізняється міцністю та практичністю. У ранфорса тонка і закручена нитка, переплетення просте полотняне, щільність ниток досить висока. Світові стандарти передбачають, що в одному сантиметрі ранфорсу має налічуватись від 50 – 60 ниток.

Переваги
Спальний комплект з ранфорса відрізняється підвищеною щільністю і гладкою, приємною для шкіри фактурою. Завдяки особливому плетінню і високій якості пряжі, такі вироби довго зберігають естетичний вигляд, а не вицвітають, володіють хорошими експлуатаційними властивостями.

Рекомендації по догляду
Прання спальних комплектів з 100% бавовняного ранфорса нічим не відрізняється від прання тієї ж бязі або льняного полотна. Головне – відокремити білі речі від кольорових, застебнути блискавки, підодіяльник і наволочки вивернути навиворіт. Після цього можна встановити оптимальні параметри машинки: режим «бавовна» або «змішана білизна»; температура 30 градусів ; викручування на максимальних обертах. Сушити спальний комплект з ранфорса можна будь-яким способом, але краще не залишати їх під прямими променями сонця, щоб не вигоріли фарби. Для прасування підійде максимальний нагрів праски і відпарювання з виворітного боку.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 160x220
Особливості:
Набір

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?