Всі категорії
Додати товар

Прикольний фартух для кухні

200 грн
Опис

Прикольні фартухи мають популярність у чоловіків, а на думку жінок, еротичні фартухи з приколом додають пікантності в сімейні стосунки.

Шукаєте, справді оригінальний та смішний, але при цьому практичний подарунок, який не виявиться зайвим та непотрібним? Тоді еротичний фартух це те, що Вам потрібне. Еротичний фартух це подарунок для людей з почуттям гумору. Прикольний фартух підійде до будь-якої події, це дуже популярна останнім часом річ.
Якщо у Вас намічається якийсь захід, то цей фартух приведе в захват навіть найскромнішого гостя, розважить і підбадьорить друзів. Високоякісні, повнорозмірні еротичні фартухи із яскравим зображенням. Матеріал — 100% поліестер з тефлоновим вологостійким просоченням.
Всі ми, хочемо того чи ні, готуємо, велику частину часу проводячи на кухні. Але найвища насолода приходить тоді, коли ми готуємо для коханих… разом з ними: )
Фартух — постійний атрибут для кухарів та господарок.
Прикольний фартух — незмінний атрибут для тих, хто готує романтичну вечерю та хоче урізноманітнити стосунки.
Прикольні фартухи мають популярність у чоловіків, а на думку жінок, еротичні фартухи з приколом додають пікантності в сімейні стосунки.
Тканина фартуха (поліестер) покрита спеціальною водою непроникним просоченням, що дозволяє воді не вбиратися в матеріал. Легко стирається, не линяє. Машинне прання дозволене при t не вище 30 °C. Виробник: Польща.
Розміри фартуха: 75х66 см.
Є з іншими малюнками (дивіться у моїх оголошеннях).
Оплата на картку Приват або Моно банку

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
pandora13
pandora13
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари