Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Кухонний фартух cook yeah з принтом і регульованими застібками + подарункова упаковка.

540 грн
Опис

Колір фартуха – Чорний! Креативний кухонний фартух Cook YEAH створить вам веселий настрій під час приготування їжі, а також стане чудовим подарунком для любителів всього особливого, завдяки своєму унікальному дизайну (упакований у подарункову коробку)! Зустрічайте своїх гостей ошатними в нашому фартуху, він точно припаде їм до душі своїм виглядом, а також захистить ваш одяг від плям, тому що він виготовлений з високоякісної саржової тканини з водовідштовхуючим ефектом! Готувати у фартуху Cook YEAH тепер буде точно приємніше!
Тканина саржа – 20% бавовна, 80% поліестер.
Застібка-пряжка
ЗАХИСТ ВІД ПЛЯМ І ВОДОЗАХИСТ: Слідкуйте за чистотою одягу на кухні під час приготування їжі. Довіртеся нашому захисному фартуху, навіть якщо ви ошатно одягнені в очікуванні гостей.
ЗАЛИШАЙТЕСЯ СТИЛЬНИМ: Креативний дизайн нашого фартуха ідеально поєднується зі стильним кухонним приладдям і спонукає вас приготувати щось смачне.
ІДЕАЛЬНЕ ПОСАДКИ: Фартух-нагрудник всерозмірний з регульованими шийними лямками і довгими зав'язками на талії з регульованими застібками підійде будь-якого типу жіночого або чоловічого тіла.
ЯКІСТЬ КРАФТУ: пошито з високоміцного бавовняного твила (саржа), лямки та надійні застібки прослужать вам вічно.
ЛЕГКИЙ ДОГЛЯД: тканина природно стійка до плям і крапель води - у разі забруднення просто прайте у пральній машині та сушіть у пральній машині. Тканина саржа – 20% бавовна, 80% поліестер. Видаліть жирні плями за допомогою засобу для миття посуду та окропу.
КЛАСНИЙ ПОДАРУНОК: Подаруйте цей креативний милий фартух як пристрасному професійному кухареві, так і вашим улюбленим друзям або родичам, які люблять готувати вдома! А також ви напевно захочете порадувати себе таким подарунком. Просто виберіть слоган та креативну графіку, які найбільше підходять для гарного настрою під час приємного приготування їжі на кухні. Відмінно підходить для домашнього приготування, професійних кухарів, бариста, гриля, барменів, сервірування. Соок YEAH!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Сатин Поліестер Котон

Схожі товари