Всі категорії
Додати товар

Вафельний рушник - бавовна- для ванної, готелів, спа - xxl 90х180 см - зелений

799 грн
Опис

Матеріал: 100% бавовна.
Двостороннє вафельне плетіння із сотами.
Щільність: 250 г/м2, вага 410 гр
Розмір XXL -  90х180 см
Легкі і компактні: тонкі від природи, вони займають менше місця в шафі, пральній машині, спортивній сумці, пляжній сумці, валізі, економлячи час, простір та енергію.
Розкішні соти: нові рушники - тонкі та плоскі, після прання набухають, утворюючи розкішні соти, які є відмінною рисою вафельного переплетення. Крім того, чим довше ви їх використовуєте, тим м'якшими і приємнішими вони стають.
Машинне прання у теплій воді 30 градусів, делікатний режим, використовуйте мішечок для прання. Як і з будь-якими бавовняними рушниками, уникайте використання пом'якшувачів тканини, які покривають рушник і зменшують його поглинаючу здатність.
Усадка 12-15% після прання - норма для вафельних рушників.
ЧОМУ ВАФЕЛЬНЕ ПЛЕТІННЯ? Немає нічого більш розчаровуючого, ніж вийти з душу і виявити, що ваш рушник все ще мокрий! Махрові рушники часто утримують вологу глибоко у своїх петлях, і вимагають додаткового сушіння. Вафельні рушники сохнуть на 40% швидше, ніж махрові рушники, що дозволяє їм дихати і залишатися свіжими навіть у вологих ванних кімнатах, тому ви більше ніколи не потягнетесь за мокрим рушником після душу. Не залишає ворсинок та зачіпок. Добре відлущує та масажує шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 90х200
Матеріал:
Бавовна