Всі категорії
Додати товар

Внутрішня бездротова домашня ip-камера безпеки wi-fi біла 1080p

700 грн
Опис

панорамний попередній перегляд усієї кімнати на 360°, щоб контролювати кожен куточок вашого будинку, клацніть в будь-якому місці панорамного зображення, щоб швидко розташувати місце, яке ви хочете побачити; ідеально підходить для домашньої безпеки, спостереження за дитиною та спостереження за собакою за допомогою програми.

Пристрій спостереження за аудіожучками використовує вдосконалене нічне бачення з 8 інфрачервоними лампами 850 нм, які автоматично вмикаються за слабкого освітлення; За допомогою інтелектуального пристрою виявлення звуку сповіщення в режимі реального часу вирушають на ваш телефон через застосунок Littlelf у разі виявлення руху. Це забезпечує надійний захист вашого будинку чи бізнесу. Інтелектуальний перемикач IR-Cut забезпечує чіткість і захищає ваш будинок 24 години на добу.

Простота використання та роботи з Alexa
Швидке настроювання внутрішньої камери для собак через Wi-Fi 2,4G (не 5G). Ви можете поділитися цікавими моментами з ким завгодно на основі APP. Дитяча камера Littlelf може швидко під'єднуватися до Alexa, просто каже: «Алекса, покажи мені дитячу кімнату.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
devic.esshop
devic.esshop
Супер-продавець
Львів
88% виконаних замовлень
Був