Всі категорії
Додати товар

Прожектор

1300 грн -8% 1200 грн
Опис

Прожектор з дистанційним керуванням DMX512- УФ-підсвічуванням сцени можна керувати в наступних режимах: Автоматичний 2 DMX 3 дистанційне керування 4 голосове керування 5 провідний ведений
Різноманітність світлових ефектів: UV-LED-Par має тип відображення світлового ефекту: колірний градієнт, стрибок кольору, цікавішим є поєднання фарбування кузова з ефектом флуоресценції.
Ультрафіолетовий чорний світильник оснащений пультом дистанційного керування, яким можна керувати на відстані 15 метрів. Використовуйте його для перемикання режиму освітлення або роботи за бажанням
Простота установки Сценічний світильник оснащений регульованим на 360 ° кронштейном, який можна встановити будь-де. Наприклад, на стіні, стелі чи підлозі (освітлення, спрямоване вгору).
Прохолодне ультрафіолетове номінальне світло робить вашу вечірку або інші заходи ще більш цікавими. Унікальний досвід використання у приміщенні, наприклад, у церкві, на домашній вечірці, у школі, на художній виставці, дискотеці, у діджея, на Різдво, день народження.
Купила собі для роботи, але вже не потрібно, включала тільки для перевірки

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
my_kivi
my_kivi
Супер-продавець
Харків
92% виконаних замовлень
Була

Ще продаю