Всі категорії
Додати товар

Сукня ельзи плаття ельзи frozen костюм ельзи крижане серце

700 грн
Опис

Сукня Ельзи велюрова з хутром та довгим шлейфом
У відмінному стані
Розмір: на 10-12 років. На бірці вказано ріст 150 см
Дівчатка завжди мріють бути чудовими принцесами. У сукні Ельзи «Олаф і Холодна Пригода» ваша дитина точно відчує себе справжнісінькою особливою королівською кров'ю.
Сукня Ельзи має цікавий та елегантний дизайн. Довге, мерехтливе насиченого синього кольору – воно точно підійде для образу крижаної принцеси. Низ сукні прикрашений візерунками на снігові мотиви, ліф і рукави прикрашені крижинками з мерехтливих блискіток, а на плечах лежить хутряний пухнастий комір.
Образ доповнює довгий блискучий шлейф із органзи з блискучим принтом зі сніжинками.
Сукня Ельзи Холодне Серце не тільки красива, але ще дуже зручна і безпечна, адже вона виконана з тонкої, негарячої велюрової тканини з додаванням еластану, а шви прошиті міцно та якісно, що гарантує надійність та довгостроковість виробу.
Виготовлений з оксамиту, комір зі штучного хутра, сукня з довгими рукавами, прикріплена до легкої накидки з органзи, ваша дівчина стане справжньою принцесою. У цьому костюмі принцеси, розробленому з довгими рукавами та дизайном зі штучного хутра, ваші діти зігріються взимку чи в холодну погоду, це хороший вибір для одягання снігової королеви або вечірки

Це плаття для принцеси Поєднується з усіма аксесуарами для принцеси, чудово підходить для дня народження, костюмів на Хелловін, вечірок, шкільних вистав, удаваних ігор, рольових ігор і одягання і Нового Року та Різдва.

Швидка відправка по всій Україні. Фірмові якісні речі. Дивіться також інші мої оголошення, підписуйтесь, щоб не пропустити новинки. Запевняю Вас, що будете задоволені якістю, зробите один раз покупку і станете постійним клієнтом

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sonya...
sonyamihaylovna
Супер-продавець
Кривий Ріг
96% виконаних замовлень
Була