Всі категорії
Додати товар

Сонячна гірлянда

700 грн
Опис

2022 Нове оновлення] ПОВНІСТТЮ ОБНОВЛЕНІ СОНЯЧНІ СВІТИЛЬНИКИ. ми модернізували плату з сонячною зарядкою більшого розміру, в порівнянні з традиційною, розмір нашого зарядного майданчика досягає 3,94 дюйми * 3,74 дюйми, що може забезпечити більш високе накопичення енергії. Він може працювати протягом 8-10 годин при повній зарядці, повністю задовольняючи ваші потреби у нічний час. У той же час наші світлові кульки були модернізовані, щоб стати яскравішими, стабільнішими, м'якшими і менш різкими, що приносить вам більше задоволення.
【8 режимів та функцій пам'яті Різдвяні прикраси】 8 режимів (комбінований, у хвилі, послідовний, уповільнений, погоня/спалах, повільне згасання, мерехтіння/спалах та постійне включення). Вбудована мікросхема пам'яті зберігає останнє налаштування режиму без необхідності щодня скидати режим. Один з них комбінований (перший режим), інші режими блиматимуть циклічно; Інші 7 режимів фіксовані, ви можете натискати кнопку до потрібного вам режиму, щоб світло залишалося у вказаному режимі.
Прості в установці та широко використовувані різдвяні вогні】8-12 годин зарядки в сонячний день, 8 годин автоматичної роботи у темряві. Сонячні батареї із заземлюючими кілками, які можна розмістити у сонячному місці. Легка нитка довжиною 75,5 футів ідеально підходить для обгортання дерева або іншого місця, яке ви хочете прикрасити. Він створює теплу, радісну та святкову атмосферу для декоративних проходів, садів, терас, дворів, газонів, парканів, веранд, дахів, Різдва, весіль, свят, вечірок тощо.
Водонепроникні та безпечні гірлянди на сонячних батареях】 Вулична гірлянда витримує різні погодні умови (IP44), включаючи сильний дощ та сніг, та дуже підходить для внутрішньої та зовнішньої прикраси (не замочувати). Немає тепла (ізольований мідний провід підтримує низьку температуру ламп, тому до них безпечно торкатися після багатьох годин використання), немає випромінювання, низьке споживання, висока безпека.
Безтурботне обслуговування клієнтів]Надавати більш якісні продукти та задовольняти більше потреб - це мета, яку ми завжди переслідуємо. Ми підтримуємо довговічність нашої продукції. Якщо є якісь проблеми з нашими сонячними різдвяними вогнями, будь ласка, зв'яжіться з нами, ми повинні зробити все можливе, щоб впоратися з цим, ми не дозволимо вам нести будь-які втрати через проблеми з якістю продукції.

Ці вогні круглі та полярність тепла біла. Вони випромінюють м'яке та приємне світло, допомагаючи створити мирну, спокійну атмосферу. Їх можна встановити будь-де. Вони створюють теплу, радісну та святкову атмосферу для декоративних доріжок, садів, терас, дворів, газонів, парканів, веранд, дахів, Різдва, весіль, свят, вечірок тощо.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Світлий колір: теплий білий

Упаковка: 2 шт.

Довжина кабелю: загальна довжина 23 м/75,5 фути, довжина світильника: 20 м/65,6 фути, довжина дроту: 3 м/9,9 фути, відстань між лампами: 0,1/м/0,33 фути

Перемикач: увімкнення/вимкнення живлення та режим

Кількість світлодіодів: 200 шт., 200 світлодіодів на відстані 10 см

Режими освітлення: 8 режимів (комбінований, хвильовий, послідовний, уповільнений, погоня/спалах, повільне згасання, мерехтіння/спалах та постійне включення)

Водонепроникний
Водонепроникність IP 44. Коробка із сонячною панеллю витримує невеликий дощ, невеликий сніг чи воду і дуже підходить для зовнішньої обробки. Це всепогодний пристрій, який може зазнавати впливу дощу, снігу або сонячного світла. Але зверніть увагу: не промокніть!

СОНЯЧНА ЗАРЯДКА
8-12 годин зарядки в сонячний день, 8 годин автоматичної роботи у темряві.

МОНТАЖ
Встановіть сонячну панель там, де достатньо сонячного світла з регульованою сонячною панеллю для прямого сонячного світла, та використовуйте стійку, щоб її розташувати. Якщо земля надто тверда, спробуйте її пом'якшити водою, перш ніж встановлювати сонячну панель.

ЗАСТОСУВАННЯ
Один комбінований (перший режим), інші режими циклічно блимають; Інші 7 режимів фіксовані, ви можете натискати кнопку до потрібного режиму, тому вогні залишаться в зазначеному режимі.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
slaadkayaa
slaadkayaa
Чорноморськ
Була

Схожі товари