Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Гирлянда занавес штора шары с наполнением дед мороз, 3.0м, 10 шаров, теплая

580 грн
Опис

Вибирайте стильні новорічні вогні для власного будинку!

Новорічний інтер'єр вимагає родзинку чаклунства. Її легко створити, якщо купити гірлянду штора "Кулі з Дідом Морозом". Це топова новорічна модель із нової колекції. Вона виглядає чудово, багато і магнетично красиво! Така світлодіодна гірлянда здатна стати центром уваги вашого інтер'єру, внісши до нього по-справжньому чарівний настрій.

Світлодіодна гірлянда "Кулі з Дідом Морозом" виконана у форматі дворівневої бахроми у вигляді 10 ниток, що звисають, різної довжини зі світлодіодами, на кінці яких закріплені великі прозорі кулі. У кожному гарна, яскрава фігурка Діда морозу, дрібні кульки, що імітують іскристо-білий сніг і світлодіоди, що мерехтять гарним теплим світлом. Така новорічна гірлянда миттєво створює гарні новорічні вогні. Це ультрастильний та креативний LED декор.

Варіанти розміщення

Основний провід кріпиться горизонтально до будь-якої поверхні. Нитки гірлянди – прозорі силіконові дроти, що у поєднанні з прозорими сферами дає ефект легкості та пишноти LED-декору. Її можна розмістити де і як завгодно. Все залежить від вашої фантазії. У квартирі, будівлі можна розмістити на карнизі, перетягнути в центрі кімнати, розвісити в отворі ніші, на стіні. З її допомогою можна створити ефектне зонування, виділивши та гарно висвітливши зону зі святковим новорічним столом.

Це ефективний інструмент для комерції! Така світлодіодна гірлянда у вітринах магазинів, залах торгових центрів, ресторанах, кафе здатна залучати більше клієнтів у святкові дні. Якщо її перетягнути над барною стій, вона створить саме ту теплу святкову атмосферу, яка залучатиме клієнтів.

– створена за енергоефективними технологіями.
– усі деталі з екологічно чистих матеріалів.
– повністю безпечна у використанні, не нагрівається.
– Довжина основного дроту – 3.0 м + 70 см довжина чистого шнура.
- 10 ниток різної довжини, що чергується 50 см і 70 см
. – Діаметр прозорих куль – 8 см.
– 8 режимів миготіння світлодіодів, що світяться теплим білим кольором з м'яким жовтим відтінком.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари