Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Проектор галактики caiyue star projector , вишуканий проектор нічного світла...

900 грн
Опис

Проектор галактики CAIYUE Star Projector , Вишуканий проектор нічного світла
туманності, Світло галактики океанської хвилі з дистанційним керуванням, з
регульованою швидкістю та яскравістю ,для дітей, дорослих, спальня,вечірка

Стиль Сучасний
Бренд CAIYUE
Колір Білий
розміри вироби 8Д x 8 Вт x 11.5 H сантиметрів
Особливість зміна кольору,

* * *

Про цей пункт

- Проектор нічного світла з пультом дистанційного керування: вільно вмикати/вимикати нічник, змінювати ефект освітлення, регулювати яскравість, сповільнювати або прискорювати світлодіодне світло. Використовуйте кілька кольорів і зірок, щоб перетворити будь-який простір, дозволяючи вам і вашій родині відчувати себе комфортно і розслаблююче місце для подорожей вдома.
- Легке дихання і швидкість регулюються: Існує спеціальний режим, який називається дихальним світлом. Світло може поступово світлішати, а потім поступово тьмяніти. Мало того, що ви можете регулювати яскравість і швидкість світлодіодних ліхтарів, ви також можете стрибати відповідно до ритму музики.
- Пульт дистанційного керування та таймер: Цей нічник має функцію таймера, тому вам не потрібно вимикати його вручну. Ви можете встановити час автоматичного вимкнення 0.5H, 1H, 1.5H, 2H, 3H за потреби. Пульт дистанційного керування має функції для роботи з усіма функціями, включаючи самохідний режим, режим дихання, режим голосового управління, регулювання швидкості та яскравості, налаштування таймерів.
- Комфортний ефект: Ви можете налаштувати ефект проекції, контролюючи яскравість і швидкість. Заспокійливий ефект полярного сяйва може створити розслаблюючу обстановку в будь-якому приміщенні і повністю задовольнити ваші екологічні потреби. Він може створити для вас розслаблюючу і приємну атмосферу перед тим, як заснути, дозволяючи вашим дітям і членам сім'ї насолоджуватися комфортним сном.
- Багатофункціональний проектор зоряного неба: повністю підходить для оформлення спальні, декорацій для освітлення вечірок та внутрішніх прикрас. Підходить для сімейних посиденьок, офісного відпочинку, дитячих нічних вогнів, романтичних вечерь і т.д. Ідеально підходить для подарунків на день народження, ювілей або Різдво

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize