Всі категорії
Додати товар

Smart rgb гірлянда 100 led 10 метрів usb світлодіодна водонепроникна нитка з...

360 грн
Опис

LED RGB Bluetooth Symphony Controller – світлодіодна гірлянда нового покоління з дистанційним багатофункціональним контролем за допомогою мобільного застосунку на смартфоні або пульта дистанційного керування.

Гірлянда має безліч переваг і широкий діапазон використання.

ВОДОНЕПРОНИКНІСТЬ І ВОЛОГОСТІЙКІСТЬ. М'який багатожильний дріт із чистої міді з ПВХ ізоляцією і рівнем захисту IP65 допускає зовнішнє використання гірлянди під час дощу, туману або снігу за умови, що USB інтерфейс буде захищений від прямого потрапляння рідини. Хороша антиокислювальна здатність.

ПОРТАТИВНІСТЬ І УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ ПІДКЛЮЧЕННЯ. Гірлянда має тип живлення – USB Plug. Це дає змогу живити її за допомогою портативного зарядного пристрою Power Bank, ноутбука або від мережі 220 вольт через USB адаптер і використовувати в місцях, де немає електрики або під час блекауту.

ЯКІСТЬ І ВИТРИВАЛІСТЬ ДІОДІВ. Герметична пайка діодів і біле матове покриття захищають їх від вологи і води, а також яскраво розсіюють світло на 360 градусів. Час життя діодів понад 100 000 годин. Низька нагріваність забезпечує безпеку для дітей і тварин і зменшує ймовірність загоряння навколишніх предметів.

НАЛАШТУВАННЯ РЕЖИМІВ СВІТІННЯ І КЕРУВАННЯ. Саме цей пункт є оригінальністю цієї моделі світлодіодної гірлянди. Понад сотню налаштування режимів мерехтіння в комбінації з мільйонами налаштованих колірних діапазонів за допомогою програми на смартфоні. Регулювання відтінків і яскравості світіння, комбінація і насиченість кольорів, запрограмовані режими-шаблони – все це доступно в застосунку. Також доступні voice і music режими. Voice режим – світлодіодна гірлянда реагує мерехтінням на голоси і звуки. Music режим – гірлянда обігрує музику колірними і світловими спалахами і плавними переходами. Ти можеш використовувати вже завантажену музику в додатку або додавати свої улюблені треки. Таймер, що налаштовується, допоможе тобі синхронізувати гірлянду з годинником і встановити свій особистий графік увімкнення і вимкнення світлодіодної гірлянди.

Smart RGB LED гірлянда – це універсальний подарунок для себе, своїх рідних і друзів.

Її можна використовувати як світловий елемент під час декорування інтер'єрів як у будні, так і у святкові дні – прикраса для меблів, квітів, пальм, різдвяних ялинок, предметів інтер'єру.

Для творчих людей, креаторів фото та відео контенту, гірлянда може стати кольоровою барвою під час стримів, фотосесій і відеозйомок.

Тип гірлянди: внутрішня і зовнішня
Матеріал: ПВХ, мідний дріт
Кількість джерел світла: 100 LED
Довжина нитки: 10 метрів
Розмір діодів: 5 мм
Відстань між діодами: 10 см
Форма діодів: білі матові краплі
Джерело живлення: USB Plug 5V
Колір світіння: настроюваний RGB
Режими мерехтіння: настроювані режими
Метод управління: ручний, інтелектуальний, симфонічний, дистанційний (пульт ДУ або Bluetooth додаток)
Країна виробник: Китай

КОМПЛЕКТАЦІЯ:
1*Світлодіодна гірлянда
1*Пульт дистанційного керування
1*Батарейка CR2025 3V
1*Інструкція з QR кодом на додаток

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ:
>>> Виходячи з дому обов'язково вимикай гірлянду з мережі для безпеки!
>>> Утримуй USB інтерфейс з підключеним джерелом живлення від прямого попадання рідини!

Аналогічний товар з іншими характеристиками шукай у наших оголошеннях або зроби запит на посилання.

З усіх питань звертайся в direct!
Перед оформленням замовлення – краще уточнити наявність товару!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари