Всі категорії
Додати товар

Гірлянда "водоспад", 270 led (560 l) 3*3 метри.

849 грн
Опис

Світлодіодна гірлянда-штора Водоспад – ідеальний вибір для святкового оформлення кімнати чи офісу, ресторану, кафе чи лаундж-зони. Гірлянда створює приголомшливий ефект падаючої води завдяки безлічі маленьких світлодіодів, розташованих на вертикальних нитках. Пристрій має кілька режимів роботи, завдяки чому можна за допомогою контролера регулювати світлові ефекти: від неспішного мерехтіння або рівномірного свічення до "краплин", що швидко збігають вниз, створюючи дивовижну атмосферу магії і свята.

Гірлянда має просту конструкцію та оптимальну ширину, що дає можливість з легкістю закріпити її на вікні, у дверях, декорувати фотозону або використовувати для іншої локації. Незважаючи на досить інтенсивне свічення, гірлянда відрізняється невисоким енергоспоживанням та низьким ступенем нагріву, що робить її абсолютно безпечною. Пристрій стійкий до механічних пошкоджень, нечутливий до перепадів напруги, має ступінь пиловологозахисту IP54, що дозволяє використовувати її в умовах підвищеної вологості. Конструкцією гірлянди передбачено наявність вологозахищеного конектора для послідовного з'єднання кількох пристроїв та оформлення приміщень досить великої площі.

Характеристики:

Ширина 3 м
Висота 3 м
Тип освітлення: Гірлянда-штора
Колірна гама: RGB, Жовтий, Синій, Холодний білий
Напруга: 220 В
Кут свічення: 360 град.
Пакування: Коробка
Ступінь захисту: IP 54
Кількість діодів: 270
Матеріал оболонки: ПВХ
Живлення: від мережі
Колір оболонки: прозорий
У комплекті: контролер перемикання режимів

Увага! Даний товар підлягає поверненню тільки у тому випадку, коли його справність перевірено на пошті. У всіх інших випадках даний товар поверненню не підлягає.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
veram21
VeraM21
Київ
50% виконаних замовлень
Була