Всі категорії
Додати товар

Гірлянда-штора 300 світлодіодів, 3 х 3 м, від usb

400 грн
Опис

Розмір 3 x 3 м, 300 світлодіодів. Гірлянда-штора разом із додатковим шнуром живлення завдовжки 3 метри. Світло тепле біле.
8 режимів освітлення й дистанційне керування. 8 режимів освітлення: постійний, хвилястий, послідовний, уповільнений, гонитва за спалахом, згасання, спалах і комбінація. Усіми режимами можна керувати за допомогою пульта дистанційного керування та кнопки живлення на USB-порті зовнішніх шторних світильників. Ви просто використовуєте пульт дистанційного керування, щоб налаштувати потрібний режим.
Гірлянда обладнана USB-портом, ви можете під'єднати блок живлення, дорожній адаптер, порт комп'ютера тощо. Дає змогу легко та швидко під'єднуватися до джерела живлення навіть на відкритому повітрі. Функція синхронізації встановить час краще для вас, встановивши «ТАЙМЕР» віконного освітлення в приміщенні для автоматичної роботи щодня 6 годин увімкнення/18 годин вимкнення, ніколи не турбуйтеся про те, що ви забудете вимкнути живлення вночі
IP44 водонепроникність і регульована яскравість (25%, 50%, 75%, 100%) Натисніть «+» і «-», щоб відрегулювати яскравість за допомогою пульта дистанційного керування.

Дивіться інші оголошення
Е1\2

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dimavv
dimavv
Супер-продавець
Буча
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари