Всі категорії
Додати товар

Eew 300led різдвяні вогні, водонепроникні світлодіодні гірлянди для внутрішнього та...

350 грн -4% 338 грн
Опис

EEW 88FT 400LED Різдвяні вогні, водонепроникні світлодіодні гірлянди для
внутрішнього та зовнішнього освітлення, 8-режимний зелений дріт, прозорі
лампочки, мерехтливі вогні для різдвяної ялинки, святкові прикраси, вечірка
(теплий білий).

- [ВИСОКЕ ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА Мерехтливі вогні] -- 400 світлодіодних міні-різдвяних гірлянд із зеленим дротом виготовлені зі 100% ламп комерційного класу, вилки низької напруги 29 В із сертифікацією ETL для безпечного використання. Довжина між лампочками: 3,9 дюйма/10 см. Загальна довжина: 88 футів (78 футів струнних вогнів + 10 футів ведучого дроту)
- [8 РЕЖИМІВ ОСВІЩЕННЯ і простота використання] -- на ваш вибір 8 режимів освітлення для різних сцен: Комбінація, Хвиля, Повільне, Повільне світіння, Погоня/Спалах, Повільне загасання, Мерехтіння/Вибухання, Горить постійно. Регулюйте режими освітлення, натискаючи круглу кнопку на вилці.
- [IP44 Водонепроникність для використання в приміщенні/на відкритому повітрі] -- Завдяки водонепроникності IP44, Twinkle Christmas Lights можна використовувати як усередині, так і зовні приміщень. Примітка. Тримайте адаптер у СУХОМУ місці, позаяк він не водонепроникний!
- [ШИРОКЕ ВИКОРИСТАННЯ Декоративних вогнів] -- оскільки струнні світильники водонепроникні за стандартом IP44, вони є простим і чудовим декором для різдвяної вечірки, весілля, Дня подяки, саду, дому та на вулиці. Це чудове світло для прикрашання ялинки.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари