Всі категорії
Додати товар

Гірлянди, що підключаються, гірлянди довжиною 15 м, 150 світлодіодів, 8 режимів,...

700 грн
Опис

Гірлянди, що підключаються, гірлянди довжиною 15 м, 150 світлодіодів, 8
режимів, багатобарвні гірлянди

Про цей товар

- 【15M 150LEDs】Різдвяна гірлянда має 150 світлодіодів довжиною 15 м/49 футів, свинець - 3 м, гірлянди мають теплі білі гірлянди, холодний білий гірляндний світло і багатобарвні вогні з мідного дроту на ваш вибір, висока створення більш тепла атмосфера для вас.
- 【Гнучкість і безпека】Гірлянди, що підключаються дуже гнучкі і безпечні, їх можна вільно робити своїми руками. Гірлянди можна зробити своїми руками: з днем народження, з ювілеєм та іншими речами, які ви хочете, низьке енергоспоживання може бути дуже безпечним для дотику.
- 【8 режимів та дистанційне керування】Гірлянда з живленням від мережі має 8 режимів освітлення: комбінація, хвиля, послідовність, повільне світло, погоня/спалах, повільне згасання, спалах, постійне включення. Ви можете керувати світлодіодними гірляндами за допомогою пульта дистанційного керування або кнопку живлення та налаштуйте потрібний режим.
- 【Таймер, функція пам'яті та регулювання яскравості】 Казкові гірлянди з мідного дроту можуть встановлювати 3 функції таймера. Функція пам'яті: виберіть цей режим, наступного разу увімкнення різдвяної гірлянди працюватиме в цьому режимі. Вуличні гірлянди з живленням від мережі мають 4 регульовані рівні яскравості: 100%, 75%, 50%, 25%.
- 【Водонепроникний і широко застосовний】Зовнішні різдвяні вогні в приміщенні з живленням від мережі водонепроникні і широко використовуються на відкритому повітрі, в приміщенні, в спальні, для прикраси дерев, банок, пляшок, саду, вікон, балконів, дворів, камінів, , а також на весіллях, кемпінг, вечірки, барбекю, банкети, дні народження, різдвяні чи ювілейні урочистості. Створіть більш теплу та романтичну атмосферу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари