Всі категорії
Додати товар

Світлодіодна стрічка, вулична, теплий білий 20м.

1300 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип гірлянди: Підсвічування

Світлодіодна стрічка / Вулична LED стрічка / LED Стрічка
Світлодіодне освітлення GreenSun 20м. Тепла біла світлодіодна стрічка 5050 SMD з пультом дистанційного керування Світлодіодні контролери 60 Світлодіодів/М

Бездротовий контролер радіочастотного диммеру: відстань контролера може досягати під будь-яким углом (діапазон 15 м) і швидко реагує навіть над стіною, якість вища, ніж інфрачервоний контролер.

Висока якість та застосування: світлодіодна стрічка має світлодіод SMD 5050, надзвичайно яскравий, високої інтенсивності та надійності. Підходити для декоративного та непрямого освітлення, такого як гостина, спальня, бари, спортивний зал, склад, освітлення шафи, будівля, кухня, у ванній кімнаті, коридорі, саду, балконі, крыші тощо.

Вкорочення світлодіодних стрічок: вкорочуйте лише світлодіодні стрічки з попередньо позначеними інтервалами (кожний метр). Зазвичай з цими світлодіодними стрічками на метр завжди є місце ("прозоре"), яке призначене для скорочення.

IP68 водонепроникний (світлодіодна частина): сама світлодіодна стрічка кидає виклик неприємній погоді, а також захищена від бризок води. Це робить його придатним для внутрішнього та зовнішнього використання. Але увага! Обидва кінці та проводку повинні бути встановлені всередині або захищені. Крім того, не варто повністю занурювати смужку у воду.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари