Всі категорії
Додати товар

Сонячні гірлянди для вулиці litohom

1214 грн -30% 850 грн
Опис

- USB і сонячна зарядка】Ці сонячні гірлянди мають надвелику ємність акумулятора 1200 мА·год, високоефективну знімну сонячну панель і порт USB для заряджання (потрібно лише 3-5 годин заряджання), тож не хвилюйтеся! Коли у вас виникнуть екстрені потреби в харчуванні або затяжні дощовиті дні, сонячну панель можна зручно зарядити за допомогою USB-кабелю, що додається. Сонячна панель може працювати до 20 годин після повного заряджання.
- 【𝐈𝐏𝟔𝟓 𝐂𝐨𝐦𝐦𝐞𝐫𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐆𝐫𝐚𝐝𝐞 𝐖𝐚𝐭𝐞𝐫𝐩𝐫𝐨𝐨𝐟 і небиткі】Садові гірлянди на сонячних батареях дуже міцні, виготовлені з небиткого матеріалу та не розіб'ються навіть у разі падіння з висоти, водонепроникна конструкція IP65 робить сонячні гірлянди на відкритому повітрі стійкими до погодних умов, можуть витримувати всі типи дощу та снігу, з функцією запобігання витіканню, запобіганню короткому замиканню. Нормальний термін експлуатації лампи становить до 50 000 годин
- 【4 рівні яскравості та 8 режимів】Пульт дистанційного керування або кнопка на сонячній панелі можуть бути налаштовані на різні рівні яскравості: 25%/50%/75%/100% відповідно до ваших потреб в освітленні. Пульт дистанційного керування може встановити час освітлення на 4/6/8 годин і може керувати 8 різними режимами, щоб освітити вашу дворову вечірку, як-от: Комбінація, Хвиля, Послідовний, Повільне світіння, Погоня/Мигоння, Повільне згасання, Мерехтіння/Миготіння, постійне світіння.
- 【Встановлення без обмежень за місцем】Сонячну панель можна встановити будь-де. Вбудований комплект для кріплення гвинтами, довжина дроту становить 3 м, а кожна лампочка в наших сонячних гірляндах становить 38 см. Сонячні вуличні світильники можна розмістити у дворі, на терасі, у наметі, на даху та в інших місцях на відкритому повітрі, щоб створити радісну та приємну атмосферу вечірки.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари