Всі категорії
Додати товар

Гірлянда 100 led 10 метрів світлодіодна водонепроникна струна краплі роси на мідному...

260 грн
Опис

Краплі роси на мідному дроті – це серія гірлянд на гнучкому дроті з чистої міді у вигляді струни з високим рівнем водостійкості і міцності, а також з довгим життєвим циклом діодів. Краплі роси бувають трьох основних типів – струна, пучок і штора (всі ці моделі гірлянд ти можеш знайти в нашому магазині).

Гірлянда краплі роси має широкий і творчий діапазон використання, який обмежений лише твоєю фантазією.

ВОДОСТІЙКІСТЬ, ПОРТАТИВНІСТЬ ТА УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ. Портативні джерела живлення, акумуляторні батарейки або зарядний пристрій Power Bank, і герметичність діодів дають змогу використовувати гірлянду поза приміщенням і в середовищі з підвищеною вологістю. Водостійкість IP65 робить можливим використання струни з діодами під водою або під час дощу, створюючи дивовижні сцени. Моделі з відсіком під батарейки мають захищений корпус від вологи і прямих влучень рідини в невеликій кількості. Моделі з USB потребують додаткового захисту для запобігання потрапляння рідини на інтерфейс і портативних джерел енергії – зарядний пристрій Power Bank або ноутбук, і можуть працювати від мережі 220 вольт через USB адаптер. Світлодіодну гірлянду краплі роси можна використовувати в місцях, де немає електрики або під час блекауту, насолоджуючись приємним і яскравим світінням у вигляді нічних світлячків.

ЯКІСТЬ І ВИТРИВАЛІСТЬ ДІОДІВ. Герметична пайка діодів і прозоре покриття захищають їх від вологи та води. Діоди розсіюють світло на 360 градусів і мають час життя понад 50 000 годин. Низька нагріваність забезпечує безпеку для дітей і тварин та зменшує ймовірність загоряння навколишніх предметів.

ДИСТАНЦІЙНИЙ ТА ЧАСОВИЙ КОНТРОЛЬ. Ти можеш керувати гірляндою за допомогою пульта дистанційного керування на відстані до 10 метрів, вибираючи відповідний режим мерехтіння і регулюючи яскравість. А за допомогою таймера налаштовуй гірлянду на автоматичне вмикання (6 годин) і автоматичне вимикання (18 годин) щодня.

КРЕАТИВНІСТЬ І ГНУЧКІСТЬ. Створюй будь-які форми з гірлянди, прикрашаючи предмети та елементи інтер'єру на свята та івенти, під час фотосесій і відеозйомок. Це універсальний інструмент для акцентного підсвічування в інтер'єрі або в знімальній світловій схемі з ефектом мурашок.

Світлодіодна гірлянда краплі роси – це універсальний інструмент для декорування інтер'єру на свята і для створення затишної атмосфери повсякденності.

Для творчих людей, креаторів фото та відео контенту, гірлянда може стати кольоровою барвою під час стрімів, фотосесій, відеозйомок.

Тип гірлянди: внутрішня і зовнішня
Матеріал: ПВХ, мідний дріт
Кількість джерел світла: 100 LED
Довжина нитки: 10 метрів
Розмір діодів: 4 мм
Відстань між діодами: 10 см
Форма діодів: прозорі краплі
Колір світіння: теплий білий, холодний білий, мультиколір
Джерело живлення: USB Plug 5V, батарейний відсік (3*АА)
Режими мерехтіння: 8 режимів (USB Plug), 8 режимів (батарейний відсік)
Метод управління: ручний, дистанційний
Країна виробник: Китай

КОМПЛЕКТАЦІЯ:
1*Світлодіодна гірлянда
1*Пульт дистанційного керування
1*Батарейка CR2025 3V

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ:
>>> Виходячи з дому обов'язково вимикай гірлянду з мережі для безпеки!
>>> Утримуй USB інтерфейс із приєднаним джерелом живлення від прямого потрапляння рідини!
>>> Утримуй батарейний відсік від тривалого контакту з вологою та потрапляння великого об'єму рідини!

Аналогічний товар з іншими характеристиками шукай у наших оголошеннях або зроби запит на посилання.

З усіх питань звертайся в direct!
Перед оформленням замовлення – краще уточнити наявність товару!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize