Всі категорії
Додати товар

Мерехтливі гірлянди firefly, 5 м

448 грн
Опис

- 1 Мінісвітлодіодні гірлянди】33 фути, 100 світлодіодних гірлянд, сріблястий мідний дріт, світлячки, теплі білі казкові гірлянди для дому, спальні, весілля, декору різдвяної ялинки. Ці цибулини розміром із зерно, що росте, і дуже яскраві. Ідеально підходить для використання в пляшкових і весільних бенгальських вогнях.
- 【2 Симпатичні мерехтливі гірлянди】Наші світлодіодні гірлянди мають 8 режимів: мерехтіння, спалах, постійне увімкнення або комбінація тощо. 8 режимів освітлення, їх можна легко перетворити за вашим бажанням. Також ви можете регулювати яскравість. Казкові гірлянди гнучкі, їх легко згинати, вони виблискують на 360 градусів за вашим бажанням.
- 【3 Внутрішні гірляндні світильники USB】Ці внутрішні гірлянди водонепроникні, їх можна використовувати для оздоблення стіни домашньої дитячої спальні, фіранки. Зручні мерехтливі ліхтарі з USB-роз'ємом, застосуйте казкові гірлянди за допомогою USB-адаптера, змінювати не потрібно. Світло залишається прохолодним на дотик, не турбуйтеся про перегрівання, навіть якщо він працює всю ніч.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
andriy2382765
Electroboom
Надвірна
20% виконаних замовлень
Був

Схожі товари