Всі категорії
Додати товар

В'язана сніжинка - новорічний декор - подарунок на новий рік

45 грн
Опис

В'язані сніжинки ручної роботи - казковий декор, виконаний з любов'ю!

Очікування Новорічних свят завжди чарівне, у будь-якому віці та за будь-яких обставин. Це період хвилюючих надій на майбутнє, час радості, поздоровлень та подарунків.

Новорічний декор ручної роботи – приємний, актуальний та недорогий подарунок на день Святого Миколая, на Новий рік та подарунок на Різдво.

Мої зв'язані сніжинки, на відміну від пластикових іграшок, несуть енергетику добробуту та чаклунства. У кожну петельку вплетені побажання здоров'я, миру та добра.

Сніжинки пов'язані вручну та для надання жорсткості заблоковані клеєм ПВА.
Розмір сніжинок 11-12 см у діаметрі.

В'язані сніжинки ручної роботи - універсальний новорічний декор: для прикраси ялинки, як елементи гірлянди на віконний або дверний отвір, для кріплення до стелі або люстри.

Ці чарівні сніжинки, що не тануть, принесуть у ваш будинок казку, тепло і затишок))

Новорічний декор, прикраси на ялинку, хенд мейд, хенд мейд, ручна робота, подарунок на новий рік, подарунок на святого Миколая, подарунок на миколая, подарунок мамі, подарунок дівчині, подарунок чоловікові,
подарунок на новий рік, подарунок на різдво, подарунок чоловікові, подарунок синові, подарунок дівчині, в'язання bonami crafta, рукавички bonami, шкарпетки bonami, мітенки bonami

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари