Всі категорії
Додати товар

Хрест розради - душевний подарунок до великодніх свят

180 грн
Опис

Хрест розради або хрест душевного спокою, дерево, ручна робота

Виготовлені вручну із екологічно чистої деревини верби Venge, поверхня оброблена натуральним бджолиним воском та лляною олією.
Ціна одного - 180 грн, за пару - 300 грн

Що таке хрест розради і чим він може допомогти?
Хрест розради або хрест душевного спокою, як його іноді називають — це часто асиметричний хрест, який ергономічно поміщається в долоні та використовується під час молитви. Вважається, що хрест розради заснований на старовинному дизайні, знайденому в стародавніх європейських каплицях. Хоча походження традиції тримати хрест розради достовірно невідомі, але вважається, що вона походить від ранніх християн.
Хрести розради виготовляються так, щоб вони помістилися у вашій долоні чи кишені. Вони не вимагають особливого догляду, оскільки бджолиний віск та лляна олія природним чином захищають деревину від руйнування та зміни кольору. А згодом на поверхні хреста утвориться патина від частого контакту з долонею її власника. Жодні два хрести ніколи не виглядатимуть однаково через різницю
текстури деревини.

Хрест — це ключ, яким ми відкриваємо небесні ворота. У кожної людини є свої хрести, навіть у тієї, що не вірить у Бога.

Хто повинен мати хрест-оберіг?

· Будь-хто, хто перебуває у час боротьби або втрати і шукає підтримки.
· Будь-хто, хто потребує втіхи і шукає розради.
· Кожен, хто намагається триматися за свою віру.
· Кожен, хто шукає супутника для своїх молитов і роздумів.
· Якщо ви або хтось із ваших знайомих хворієте, просто тримати хрест під час молитви може бути найкращим способом умиротворенням.

Хрест розради є ідеальним подарунком для таких подій як хрещення, день народження, Великдень, Різдво або просто щоб висловити комусь подяку.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize