Всі категорії

Прилади для торта "весільні" прозорі ручки

167 грн
Опис

Церемонія розрізання молодятами весільного торта – ключова подія весільного
банкету. Гості та родичі обов'язково захочуть зафіксувати цей момент, тому
дизайн ножа і лопатки має велике значення. Прилади для торта краще всього
підбирати в одному стилі з декором банкетного залу або весілля. При дотриманні
цих умов, розрізання солодкого частування обов'язково запам'ятається молодятам
і гостям!


В наявності прилади для торта без декору і прилади з декором нейтрального
білого кольору.
З допомогою ножа і лопатки "Весільні" прозорі ручки наречений і наречена
зможуть без праці красиво нарізати і розкласти весільний торт. Прилади для
торта прикрасять ваш найщасливіший день і будуть вишукано виглядати на
весільних фотографіях.

На даних приладах можна зробити унікальну гравіювання( напис).

Набір для розрізання весільного торта ніж і лопатка.
Набір для розрізання торта: ніж+ лопатка Довжина ножа (з ручкою): 33см

Довжина лопатки (з ручкою): 26,5 см

Ручка виконана з прозорого пластику під кришталь.
Ніж і лопатку використовують традиційно розрізаючи торт. Як правило в
ресторанах відсутні ці красиві елементи. Далі вони залишаються у молодят, як
їх перша посуд. Ніж, лопатка, виконані з хромованим покриттям, ручки з
краненого прозорого пластику, оформлені декоративним елементом. Колір: рожево-
золотий-айворі. Коплектуется з прикрасою на шампанське, келихами, свічками.
Весільний торт – це найграндіозніше страва на святковому столі. Це символ
солодким і безтурботним життя. Згідно звичаям, наречені самі розрізають
весільний торт і пригощають ним своїх гостей. Зробити це треба правильно і
красиво. Набір для розрізання торта – це не тільки витончене доповнення до
весільного столу, але й річ, у даному випадку необхідний. Лопатка і ніж для
розрізання весільного торта, виконані в тому ж стилі, що й інші весільні
аксесуари, допоможуть красиво подати торт гостям і прикрасять церемонію.

Хочеться нагадати, як правильно розрізати весільний торт. Згідно правил
застільного етикету, багатоярусний торт потрібно розрізати, починаючи з
нижнього ярусу. Ніж при цьому тримає наречена, а жених кладе свою руку поверх
її, і таким чином вони разом починають розрізати торт. Робити це треба не
поспішаючи, даючи можливість і зафіксувати цей урочистий момент, і, просто,
щоб неправильним рухом не зіпсувати кондитерський шедевр. Потім лопаткою (ні в
якому разі не ножем) розкладають шматочки.
Перший шматок торта наречена кладе нареченому, а другою себе. Потім, за
традицією, молодята повинні пригостити один одного своєю частиною торта – тоді
життя їх буде дружною. Поклавши ще кілька шматочків для батьків і почесних
гостей, молодята можуть передати прилади для розрізання торта офіціантові. До
речі, верхній ярус торта повністю належить молодим. Молодята можуть з'їсти
його за столом або залишити до ранкової кави – вирішувати тільки їм.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий