Всі категорії
Додати товар

Бавовняна стрічка для букету, декора свята кольору крем-пудра (cream blush)

16 грн
Опис

Organic Technology
Усі наші вироби виготовляються виключно із натуральних органічних тканин.

Склад виробу : 100%бавовна.
📏Розміри:
Ціна вказана за 1 метр стічки. Максимальна довжина стрічки 3 метри.
Ширина 1.5 см, 2.5 см, 5

🌟Цей виріб може використовуватись для:
▪ букетів
▪ запрошень
▪ весільного декору
▪ фотосесій.

Стрічка в сільському стилі з необробленими краями.Ручний процес і тонка балансування натуральних барвників призводить до отримання красивих, абсолютно недосконалих продуктів з унікальними плямами і м'якими відбитками природного процесу фарбування вручну. Цей процес повільний і унікальний. Саме цей шарм та характер створюють романтику старого світу і роблять ці розкішні вироби такими красивими.
Це означає, ці стрічки і текстиль можуть мати невеликі нюанси або варіації текстури, кольору і т. д. Легка і ніжна текстура порадує кожну наречену.

*Дерев'яні котушки не входять у вартість.
За бажанням, Ви можете замовити котушки в каталозі нашого магазину.

____________________________________________________________________

Пропонуємо вам інструкцію по догляду за виробом, яка допоможе вам зберегти та не втратити свій зовнішній вигляд та якість, котрий прослугує вам не один рік :

У КВІТКОВОМУ БУКЕТІ: Коли ви використовуєте стрічку для зав'язування квіткового букета, будь ласка, переконайтеся, що стебло сухий. Вологий стрижень може забарвити стрічку, і пляма буде важко видалити. Також стежте за тим, щоб стрічка не контактувала з водою, що містить квіткову воду , так як це хімічна речовина, яка може забарвлювати стрічку і змінювати природний колір.Щоб уникнути фарбування - заклейте його шпагатом або скотчем, щоб запобігти перехід кольору на стрічку.

ПРАННЯ ТА ПРАСУВАННЯ: У зв'язку з фарбуванням ручним способом, раджу вам не прати стрічку. Якщо є така необхідність, то тільки прати вручну з невеликою кількістю мила з нейтральним рН.
Зберігати в сухому приміщенні і подалі від прямих сонячних . Гладити в режимі "шовк". Зверніть увагу, що пофарбовані натуральними барвниками вручну стрічки можуть линяти , так як природні елементи, з часом вицвітають. При сушінні на повітрі бавовняна тканина може стати жорсткою. Ви можете злегка збити її, щоб вона знову стала м'якою.

ЗБЕРІГАННЯ СТРІЧКИ: Зверніть увагу, що вицвітання є характерною рисою квітів на тканини. У природно забарвлених продуктах природа дає нам живі кольори, з часом колір може змінитися або потьмяніти. Зберігайте стрічки в темному місці, подалі від яскравого світла прямих сонячних променів - це допоможе запобігти зміну кольору.

Вдалих Вам покупок, ми охоче допоможемо Вам у виборі товару!
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари