Всі категорії
Додати товар

Шовкова стрічка для весільного букета, декору, оформлення запрошень кольору гірчиці (mastard)

34 грн
Опис

Organic Technology
Усі наші вироби виготовляються виключно із натуральних органічних тканин.

Тканина: 100%шовк.
Розміри:
Ширина: 1.5 см,2.5 см, 4.0 см, 5.0 см.
Довжина: для всіх стрічок 3.0 метри.

🌟Цей виріб може використовуватись для :
▪ Букетів
▪ Запрошень
▪ Весільний декор
▪ Фотосесії
▪ Подарункова упаковка

Ручний процес і тонке балансування натуральних барвників призводить до отримання гарних ідеально недосконалих продуктів з унікальними плямами і м'якими відбитками природного процесу фарбування вручну. Наш процесс довгий та унікальний. Ми вважаємо, що саме цей шарм і характер створюють романтику старого світу і роблять ці розкішні вироби такими приголомшливими. Це означає, що наші стрічки і текстиль можуть мати невеликі відмінності або варіації текстури, кольору і т. п. Легка і ніжна текстура потішить кожну наречену.

Примітка!
Виріб розписано вручну і може мати колірні переходи. Колір може відрізнятися від фото в залежності від налаштувань вашого монітора. Я постаралася передати колір виробу максимально близько до оригіналу.
____________________________________________________________________

Пропонуємо вам інструкцію по догляду за виробом, яка допоможе вам зберегти та не втратити свій зовнішній вигляд та якість, котрий прослугує вам не один рік

в КВІТКОВОМУ БУКЕТІ:
Коли ви використовуєте стрічку для зав'язування квіткового букета, будь ласка, переконайтеся, що стебло сухе. Вологий стрижень може забарвити стрічку, і пляму буде важко видалити. Також стежте за тим, щоб стрічка не контактувала з водою, що містить квіткову воду, так як це хімічна речовина, яка може забарвлювати стрічку і змінювати природний колір. Щоб уникнути фарбування - заклейте його шпагатом або скотчем, щоб запобігти переходу кольору на стрічку.

ПРАННЯ ТА ПРАСУВАННЯ:
У зв'язку з фарбуванням ручним способом, раджу вам не прати стрічку. Якщо є така необхідність, то тільки прати вручну з невеликою кількістю мила з нейтральним рН. Зберігати в сухому приміщенні і подалі від прямих сонячних. Гладити в режимі "шовк" або "1". Зверніть увагу, що пофарбовані натуральними барвниками вручну стрічки можуть линяти, так як природні елементи з часом вицвітають. При сушінні на повітрі бавовняна тканина може стати жорсткою. Ви можете злегка збити її, щоб вона знову стала м'якою.

ЗБЕРІГАННЯ СТРІЧКИ:
зверніть увагу, що вицвітання є характерною рисою квітів на тканини. У природно забарвлених продуктах природа дає нам живі кольори, з часом колір може змінитися або потьмяніти. Зберігайте стрічки в темному місці, подалі від яскравого світла прямих сонячних променів - це допоможе запобігти зміні кольору.

Вдалих Вам покупок, ми охоче допоможемо Вам у виборі товару!
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари