Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Килимки у ванну кімнату 100% бавовна

1280 грн
Опис

Розмір 100х60 60х50
Виробник: Туреччина
Склад: 100% бавовна
- гарно вбирають вологу
- не линяють
- можна прати
- не викликають алергію

Доповніть затишок у вашій ванній кімнаті разом з гарним комплектом килимків з нової колекції Аlanur. Відомий турецький виробник створив продукт, який буде дарувати Вам і вашим близьким відчуття комфорту і легкий настрій, в будь-який час року. Досить встати на м'який бавовняний килим і вас відразу наповнять приємні відчуття, після душу або ванни.

Дані моделі зроблені з махри на основі натуральної бавовни, що дозволяє швидко вбирати вологу. Бавовна, кращий матеріал для домашнього текстилю, він має високу міцність, м'який на дотик, може бути різної щільності, легко пропускає повітря і зберігає температуру, стійкий до частого прання. Також текстильні вироби з бавовни одні з найпоширеніших варіантів, щоб прикрасити свій будинок і наповнити його затишком.

У набір входить один великий килимок у ванну 60 х 100 см і килимок для туалету 50 х 60 см. Килимки мають щільну основу і оригінальний текстурований малюнок, що також легко доповнить інтер'єр вашої ванної кімнати. Килимки пропускають добре воду, але при цьому швидко сохнуть завдяки щільності ворсу. Цей комплект килимків стане приємною покупкою для вас і даруватиме комфорт довгі роки.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nady1990
nady1990
Київ
0% виконаних замовлень
Була