Всі категорії
Додати товар

Килимок 40*60 см, оксамитовий килим у національному стилі перський

269 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Призначення: Універсальні
Тип килима: Безворсові
Форма килима: Прямокутні
Матеріал: Інший матеріал
Торг

Килимок 40*60 см, оксамитовий килим у національному стилі ретро. Перський стиль 1

Персональна робота, стильний дизайн й ексклюзивна якість!

40*60cm Crystal Velvet National Style Carpet Retro Persian Style Living Room Sofa Floor Mat Homestayrug Bohemian Door Mat

• 100% полиэстер. Цей килим, виготовлений зі 100% поліестеру, вирізняється чудовою міцністю й довговічністю. Стійкість до вицвітання гарантує збереження яскравих кольорів і відбитків із плином часу.

• Ручне прання: цей килим легко чистити й доглядати завдяки можливості ручного прання. Ідеально підходить для тих, хто віддає перевагу простому процедурі прибирання.

• Перський ретростиль: цей килим, виготовлений у перському ретростилі, додасть елегантності будь-якій кімнаті. Його богемний дизайн ідеально доповнить естетичну привабливість вашої вітальні або спальні.

• Машинне виробництво: Машинне виробництво, використане під час виробництва цього килима, забезпечує високоякісне оздоблення та хитромудрий візерунок. Це свідчення майстерності та інновацій.

• Ідеально підходить для дизайнерів. Завдяки вишуканому дизайну та функціям, цей килим ідеально підходить для тих, хто хоче додати нотку шику до свого домашнього декору.

• Багатоцільове використання: цей килим універсальний і може використовуватися в різних приміщеннях будинку, чи то під диваном у вітальні, чи то перед ліжком у спальні.

Що означає 100% поліестер?

100% поліестер — це синтетична тканина, яка має унікальні характеристики. Є безліч різновидів цього матеріалу, які виходять завдяки різним способам плетіння, підготовки та оброблення волокон.

Поліестер міцніший за бавовну та більшість змішаних тканин. Крім того, його важко забруднити, тому що поліестер менше вбирає вологу, ніж більшість тканин. Тканини з поліефіру також відомі своєю стійкістю до зсідання та знебарвлення

Specifications
Wash Style
Mechanical Wash,Hand Wash
is_customized
Yes
Age Group
Adults
Use
Home,DOOR,Kitchen,Floor,Indoor
Pattern Type
Print
Technics
Machine Made
Feature
Anti-Slip,waterproof,Fade Resistant
Material
100% Polyester
CN
Tianjin

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари