Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Килим lotus home аley

1199 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Призначення: Універсальні
Вид килима: Безворсови
Форма килима: Прямокутні
Матеріал: Інший матеріал

Килим натуральний бавовняний з бахромою на обидва боки.

Килим lotus home - аley
Розмір: 120х180 см
Склад: 70% бавовна, 25% поліестер, 5% віскоза
Щільність: 1200 г/м2

Пропоную звернути увагу на натуральні складники виробу та зазначену високу щільність, адже більшою популярністю для сучасних інтер’єрів користуються килими з бавовни.

Натуральний матеріал при виготовленні передбачає багато ручної праці. І це дозволяє зробити виріб високої якості. Бавовна збирається руками, потім проводиться спеціальна обробка, та виготовлення пряжі. І вже потім килим тчуть. Весь цей складний технологічний процес дозволяє створювати унікальні вироби, що поєднують в собі і натуральність матеріалу, і особливу якість.

Великим плюсом килима є матеріал, він не викликає алергії і підійде для будь-якого приміщення, включаючи дитячу кімнату. За бавовною легко доглядати, досить пилососити його пару раз на тиждень. Кілька разів на рік проводити більш глибоку чистку.

Килим не важкий, тому його зручно переносити або перевозити. Якщо в будинку задумали переставити меблі або змінити інтер’єр, то такий килим легко перекладати. Також важливою перевагою є те, що виріб дуже ніжний на дотик, він добре сприймається дітьми.

Упакований у плівку ПВХ. Приїхав з Туреччини.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець

Схожі товари