Всі категорії
Додати товар

Інноваційний діатомітовий килимок для ванної yourfind мрамор а...

499 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

Діатомітовий килимок для ванної кімнати МРАМОР виготовлений за сучасною інноваційною формулою. Водопоглинальний з антиковзним покриттям. Якість LUX.


Інноваційна формула діатомітових килимків для ванни МРАМОР не залишать байдужим навіть найвибагливішого користувача. Килимок має сучасний вигляд и витончений дизайн має протиковзне покриття, прекрасно поглинає вологу, легкий у використанні, швидко та просто миється і сохне. Антиковзне покриття зробить щоденне використання всіма членами сім'ї максимально безпечним.

ПЕРЕВАГИ діатомітового килимка МРАМОР:

- Швидко вбирає вологу - ступаючи на килимок, Ви побачите, як вода зникає за секунди. Досить лише 20-30 секунд, щоб повністю вбратися вода.
- Запобігає ковзанню - килимок має нековзне дно, яка допомагає йому завжди залишатися на місці, незалежно від того, скільки води він увібрав.
- Простий у догляді - все, що необхідно зробити -- це почистити його милом і змити водою. Рекомендуємо робити це один раз на тиждень.
- Перешкоджає появі цвілі - Килимок утримує воду в собі та не дає розвиватися цвілі, а також не створює затхлого запаху. Тримайте вашу підлогу чистою і сухою.
- Матеріал приємний для дотику -- килимок виготовлений зі спіненого матеріалу, який приємний для шкіри ніг, він має 4 різних шари, а це так само дає відчуття, що Ви ходите по чомусь дуже м'якому та приємному.

Цей інноваційний діатомітовий килимок у ванну МРАМОР зробить її затишною, а також гарантує безпеку та комфорт під час виходу з ванної кімнати, що важливо особливо, якщо у Вашому будинку є діти.

Тип: Килимок для ванної
Форма: Прямокутна
Колір: Чорний
Тематика декору, малюнка: Мармур
Довжина: 80.0 см
Ширина: 50.0 см
Товщина: 3.5 мм
Підходить для підлоги з підігрівом: Так

Матеріал: Діатоміт
Виробник: YourFind
Особливості: інноваційний багатошаровий, антиковзаючий, вологопоглинаючий
Рекомендації щодо догляду: ручна мийка з миючим засобом
Гарантія: 14 днів
Додаткові особливості: гладкі
Стан: Нове
Товщина килима: 3 мм
Форма килима: Прямокутний
Тип килима: Безворсовий
Виготовлення килима: Машинна робота
Довжина килима: 0.8 м
Ширина килима: 0.5 м
Вес ковра: 0.88 кг

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари