Всі категорії
Додати товар

Наматрацник trendyhome, 200 x 200 см, наматрацник, засті

1800 грн -12% 1600 грн
Опис

Наматрацник Trendyhome, 200 x 200 см, наматрацник, захисний чохол, подвійна
тканина, поліестер та бавовна

Бренд Trendyhome
Колір Білий
Розмір 200 х 200 см
тип тканини Мікрофазер
Особлива функція NICHT WASSERDICHT, Gesteppt, Waschbar, Weich, mit
Reißverschluß

* * *

Про цей товар

- Захисний чохол для підвищення гігієни та комфорту.<br> Використання наматрацника запобігає появі плям плісняви та грибка, передчасному зношуванню та проникненню частинок шкіри/домащів пилу та пилових кліщів. Наматрацники оточують матрац як захисний шар з усіх боків і захищають від пилу, бруду, вологи та механічного стирання. </br>
- Наш наматрацник зручний, практичний і доступний за ціною. Простий у догляді наматрацник можна прати за температури до 40 °C. Рідкий мийний засіб кращий за порошк. Сушіння в барабані заборонено, оскільки чохол матраца може дати зсідання. Чохол закривається на тристоронню блискавку, його можна зняти для прання та знову надіти. Він надійно захищає алергіків від домашнього пилу та кліщів.
- Переконайтеся, що ви купуєте чохол якомога ближче до розміру вашого матраца. Занадто тугий наматрацник може вплинути на функцію матраца, тоді як занадто великий може викликати неприємні зморшки та сліди від тиску в положенні лежачи.
- Якість, перевірена на наявність шкідливих речовин, відповідає стандарту Oeko Tex 100. Оскільки захисний чохол не подразнює шкіру, він також підходить для дітей і немовлят.
- Стьобаний чохол для матраца можна використовувати для будь-якого розміру матраца, щоб забезпечити захист матраца та спокійний сон. Виготовлений із поліестеру, який набуває приємної м'якості завдяки наповнювачу з поліефірного флісу, стьобаний наматрацник також підходить для людей, які страждають на алергію, завдяки своїй нешкідливості для шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари