Всі категорії
Додати товар

Водонепроникний наматрацник

1160 грн
Опис

Код товару: Наматрацник стьобаний водонепроникний kayra
Матеріал верху: бавовна
Матеріал низу: 100% вологонепроникна поліуретанова мембрана
Колір: білий
Виробник: Туреччина
Стьбаний водонепроникний наматрацник – це практичний і зручний аксесуар, який допомагає зберегти ваш матрац чистим та сухим, подовжуючи його термін служби.
Стьобаний водонепроникний наматрацник Charlotte – це спеціальний захисний шар для вашого матраца, який призначений для захисту його від води, рідин, плям, алергенів та інших забруднень. Наматрацник виготовлений з якісного матеріалу, який відзначається своєю водонепроникністю, сертифікований OEKO-Tex і відповідає європейським стандартам якості.
Наматрацник має стьобану поверхню – канали, які допомагають рівномірно розподілити вагу тіла та забезпечити комфортний сон. Також має еластичні краї, які добре фіксують його на матраці, запобігаючи зсуванню під час сну.
🏷️Розміри:
180х200 см+30 см - 1250 грн
160х200 см+30 см - 1160 грн
#плед #покривало #текстиль #постільнабілизна #постіль #дивандек #виробизтекстилю #набіррушників #серветкидлякухні #рушник #мікрофібра #простирадло #кімнатнийковрик #скатертина #ранер #постільукраїна #текстильукраїна #скатертина #постільбязь #простирадлонагумці #кухоннірушники #постільфланель #фланель #ковдра #дитячабілизна #4сезони #велюровапостіль

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Матеріал:
Бавовна
Особливості:
На резинці
Продавець
oks_n85
Брендяшка Ксю
10% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?