Всі категорії
Додати товар

Непромокаючий наматрацник на гумці "аква-стоп"

271 грн
Опис

Всі ми знаємо, що якісний ортопедичний матрац коштує досить дорого, тому багато хто ставиться до такої купівлі дуже дбайливо, прагнучи підтримувати матрац в чистоті і порядку. Одним з найбільш ефективних способів уберегти матрац від забруднень є покупка водонепроникного наматрацника. Ця незамінна річ захистить вашу ліжко від небажаних плям. Наматрацники виготовляються з натуральних і синтетичних тканин. Для тих, хто страждає від алергії у нас представлені моделі з антиалергенних матеріалів. Фіксація водонепроникного наматрацника РУНО відбувається за допомогою спеціальних гумок. Його легко надягати на матрац, а також знімати. Ви можете придбати будь-яку модель непромокального наматрацника. Всі наші вироби відрізняються високою якістю. Водонепроникна мембрана наматрацників нашого виробництва добре пропускає повітря, тому не варто турбуватися про те, що матрац може "задихнутися". Наматрацник покращує якість сну і дає відчуття захищеності і підвищеного комфорту. Для людей з високою культурою сну та бережним ставленням до речей даний виріб стане гарантією чистоти і довговічність матраца. Водонепроникний наматрацник став дуже популярний у наш час. Він захищає матрац від різних забруднень, таких як пил, бруд, волога. Він легко знімається з матраца, його можна прати, дотримуючись рекомендацій, вказаних на ярлику виробу. Якщо забрудниться матрац, то вам доведеться звертатися за послугами хімчистки і влазити в додаткові витрати. Крім того, будь-яка рідина псує наповнення матраца, що погано позначається на його якості. Від вологи пружини можуть іржавіти, а наповнювач ⎼ деформуватися. В жизни случаются совершенно непредвиденные обстоятельства, которые могут нанести вред матрасу. Представьте себе картину, что вам любимый человек принес кофе в постель, а вы его случайно разлили. Так вот именно водонепроницаемый наматрасник спасет ситуацию и вам не придется заказывать химчистку вашего матраса. Водонепроницаемый наматрасник очень актуален для пожилых людей, у которых есть проблемы со здоровьем.
Непромокаемый наматрасник стремятся купить все молодые родители. Это изделие очень актуально для мам и пап, с которыми иногда или всегда спят маленькие дети.
Наматрасник актуален не только для двуспальной кровати. Часто это изделие покупают в детскую комнату. Непромокаемый наматрасник легко менять, достаточно простирнуть в деликатном режиме.
Двуспальный наматрасник иногда используют для того, чтобы объединить два односпальных матраса. Он сглаживает разделяющую линию и делает ваш совместный сон комфортным и уютным.
Упаковка: сумка ПВХ
Размерный ряд: 80х200см; 90х200см; 120х200см; 140х200см; 160х200см; 180х200см; 120х190см; 140х190см; 160х190см; 180х190см;
Цвет: белый
Обработка: окантовка
Ткань: ткань махровая, 80% хлопок/20% полиэстер, с водонепроницаемой основой, 100% полиэстер

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Махра Поліестер Бавовна
Особливості:
Мохеровий На резинці

Схожі товари