Всі категорії
Додати товар

Ковдра woolly вовняна всесезонна тм ideia 140х210 см

930 грн
Опис

Ковдра Woolly – теплий, гарний, приємний на дотик текстильний виріб. Ковдра, ідеальна в будь-яку прохолодну пору року. Комфортна і взимку, і прохолодними весняними та осінніми ночами. Пошита з міцної, приємної на дотик, красивої на вигляд, тканини. Прикрашена оригінальним художнім вистебом.

Верх ковдри Woolly виконаний з мікрофібри. Даний матеріал має унікальне поєднаннях естетичних і функціональних якостей:

відмінно імітує натуральні тканини;
стовідсотково гіпоалергенний;
відрізняється антибактеріальними властивостями;
дихає – тобто забезпечує природний, необхідний і комфортний для людини рівень циркуляції повітря.
Головний плюс мікрофібри – маючи всі переваги натурального аналога, ця тканина може похвалитися значно меншою ціною.
Як наповнювач у ковдрі Woolly використовується композитний матеріал:

вовна – 30%;
силіконізоване поліефірне волокно – 70%.
Це забезпечує виріб усіма властивостями вовняної ковдри за доступною, привабливою ціною.
Ковдра Woolly – двостороння. Одна сторона молочного кольору, інша – бежева. Краї ковдри оброблено декоративним кантом молочного кольору. Виріб виконаний в декількох розмірах, що дозволяє підібрати ковдру під будь-який розмір ліжка.

140х210
175х210
200х220.
Всі ковдри Woolly якісно прошиті. Це надає їм естетику і забезпечує рівномірний розподіл наповнювача. Не дозволяє тому збиватися в грудку. Якість тканини, наповнювача і пошиття дозволяють прання в машинці-автоматі. Гарантують швидке висихання при природній сушці.

Переваги:
Красива на вигляд, приємна на дотик. Ковдри Woolly виконані з приємного на вигляд матеріалу. Якісно прошиті. Ідеально впишуться в будь-який інтер`єр, роблячи його ще краще і затишніше. Відрізняються стійким кольором. Довгий час зберігають свої естетичні якості.

Натуральна овеча вовна. У складі наповнювача знаходиться натуральна вовна. Ковдри Woolly зігріють в будь-який час року. Вони приємні на дотик. Одночасно теплі, об’ємні та повітряні. Гарантують комфортний сон холодної зимової ночі.

Доступна. При виробництві ковдри Woolly використовуються сучасні матеріали – штучні та композитні. Вони мають зовнішній вигляд і тактильні властивості натуральних аналогів. Наділені усіма плюсами природних тканин і наповнювачів, але позбавлені їх недоліків. Головним плюсом такого рішення виступає ціна. Ковдри Woolly – це можливість користуватися якісним текстильним виробом за доступною ціною.

Безпечна. Використовувані при створенні ковдр Woolly матеріали не здатні бути причиною алергічної реакції. Це тканина й наповнювач, які не можуть стати середовищем проживання хвороботворних мікроорганізмів. Вони дихають – тобто забезпечують необхідний для здорового сну рівень циркуляції повітря.
Ковдри колекції Woolly – це якісна розробка української фабрики домашнього текстилю, «Текстиль 2000». Безпека і якість виробів підтверджена сертифікатом європейського рівня – OEKO-TEX® STANDARD 100.

Зроблено в Україні. Ковдра шиється на українській фабриці на сучасному новітньому обладнання. Це дозволяє скласти конкурентоспроможну ціну виробів. Робить їх доступними для українського споживача.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Мікрофібра
Наповнювач:
Поліефірне волокно Вовна

Схожі товари