Всі категорії
Додати товар

Ковдра bamboo літня tm ideia 175х210 см

1630 грн
Опис

натуральних, екологічно чистих матеріалів. До складу тканини та наповнювача входить натуральне волокно бамбука в співвідношенні 30/70. Таке конструктивне рішення дає змогу створити сприятливий для людини мікроклімат. Ковдри з бамбуком теплі взимку, комфортні влітку.

Бамбукове волокно має антибактеріальні властивості. Усередині ковдри Botanical Bamboo не заведуться пилові кліщі, мікроорганізми. Воно не здатне викликати алергію або подразнення.

Ковдра Botanical Bamboo має гарний вигляд, проста в догляді. Його можна прати. Воно добре переносить віджимання. Прикрашене ексклюзивним вистьобом із бамбуком. У разі правильного догляду слугуватиме вам довгий час.

Переваги ковдри Botanical Bamboo

1. Антибактеріальність — ковдри Botanical Bamboo на 100% безпечні для здоров'я людини та рекомендовані людям із чутливою шкірою. Вони не здатні викликати алергію або подразнення, адже бамбук має антибактеріальні властивості.

2. Комфортні та влітку, і взимку — властивості наповнювача з бамбуком дають змогу створювати комфортну температуру для людини. Його можна вважати універсальним на всі сезони.

3. Можна прати — бамбукові ковдри прості в догляді. Завдяки міцному бамбуковому волокну добре переносять прання. Швидко сохнуть.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Мікрофібра
Наповнювач:
Бамбукове волокно

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?