Всі категорії
Додати товар

Тепла ковдра антиалергенна холофайбер легка із просоченням алоє вера

650 грн
Опис

Характеристики зимової ковдри:
Полуторка 145*210см 650 грн
Двоспалка 175*210 см 690 грн
Евро 200*220см 740 грн
Чохол:мікрофібра
Наповнювач: волокна Алое Вера з ультратонким поліефірним волокном вищого сорту

Чудова ковдра в чохлі з мікрофібри — матеріалу нового покоління. Тканина м´яка та приємна на дотик, міцна та повітропроникна. Ковдра дуже м´яка та легка, завдяки наповнювачу з ультратонкого поліефірного волокна з просоченням "Алое Вера". Волокно має прекрасні вентилювальні та антибактеріальні властивості, дарує затишок і комфорт під час сну.
Особливості теплої ковдри:
Термічна стабілізація. З фізики нам відомо, що повітря вирізняється низькою теплопровідністю, воно добре нагрівається й чудово зберігає тепло. Ковдра створює навколо людини ауру, що відповідає температурі її тіла. Воно не допускає перегрівання влітку та не дає змогу замерзнути взимку.
Гігроскопічність. Ковдра може увібрати велику кількість вологи — до 30% від власної ваги, це в 15 разів більше синтетичних матеріалів! Водночас воно залишається на дотик сухим і теплим. Виріб легко випаровує набрану вологу.
Внутрішня аерація. Неймовірно легкі та повітряні. Це, мабуть, найбільш повітропроникний і полегшений з усіх відомих матеріалів.
Пожежобезпека тканин пояснюється наявністю всередині волокон поглинаної води. До того ж кожна шерстинка покрита особливою роговою речовиною. Для горіння овечої вовни потрібна набагато вища температура, ніж для інших натуральних волокон.
Самоочисне. У дрібнотсетчастій структурі відбувається постійний рух повітря. Це очищає вироби від пилу та поту.
Нейтралізація запахів. Природний антисептик вовняних волокон — ланолін — активно вбиває отруйні речовини, що містяться в поті, і не вбирає неприємні запахи, не пахне.
Гіпоалергенні властивості. Особлива обробка матеріалу пояснює те, що з ковдри не вилізають ворсинки. Випадки алергії на овечу шерсть трапляються вкрай рідко.

Доставка укрпоштою та новою поштою.
В прерогативі доставка укрпоштою, вона дешевша буде, ніж новою поштою.
Коробки новою поштою за рахунок отримувача.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Наповнювач:
Поліефірне волокно Холлофайбер
Продавець
biluz...
biluznadlavas
Супер-продавець
Хмельницький
74% виконаних замовлень
Була