Всі категорії
Додати товар

Дуже тепле і легке по вазі одіяло на овчині на зиму - рекомендую

500 грн
Опис

Матеріал тканини: Мікрофібра
Наповнювач: Овеча шерсть
Властивості: Антиалергійна
Виробник: Україна Розмір:

110×140 500 грн
145х210 700 грн
175*210 730 грн
200*220 780 грн

Від себе зарактеристика-тепле, легке, на зиму супер!

По дизайну є у двох варіаціях, відправляється та, що є на складі.

Тип ковдри: закрите
У ковдрах в якості наповнювача використовується Овеча шерсть - один з традиційних наповнювачів для ковдр. Корисні для здоров´я якості овечої вовни, здатність створювати затишне і сухе тепло у вашому ліжку в поєднанні з доступною ціною дозволили овечим ковдрам стати одним з найпопулярніших видів ковдр. Ковдри з овечої вовни всесезонні, завдяки тому, що шерсть здатна пропускати повітря, володіє ефектом терморегуляції, за допомогою якої підтримується оптимальна температура тіла, іншими словами запобігає переохолодження чи перегрівання, створюючи в Вашому ліжку власний затишний мікроклімат. Ковдра з наповнювачем з вовни подарує Вам приємний, міцний і здоровий сон. Як чохол використовується тканина Microfiber - це тканина нового покоління, оксамитова, естетична, дуже міцна, стійка до хімічного та світлового впливу, повітропроникна, «дихаюча».
Одіяло не мнеться, добре тримає форму, добре зберігає тепло за рахунок високої повітряною ємкістю і має високу зносостійкість.
Розмір ковдри вказано за розміром тканини, через наповнювача в ковдрі (товщина ковдри), розмір по факту буде менше приблизно до 5 см з кожного боку.

В прерогативі відправка укрпоштою, бо вона дешевша.

На нову пошту також відправка без проблем, але упакування за рахунок отримувача.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Наповнювач:
Вовна
Продавець
biluz...
biluznadlavas
Супер-продавець
Хмельницький
74% виконаних замовлень
Була

Схожі товари