Всі категорії
Додати товар

Ковдра євро 220*200 з вовною (овчиною)

900 грн -5% 860 грн
Опис

Опис
Чохол з мікрофібра
Наповнювач холофайбер /вовна
55% вовни
Щільність 520г/м
Зимова
Зносостійка мікрофібра – це тканина м'яка та приємна на дотик. Структура волокна не дозволяє заводитися у тканині мікроорганізмам, накопичувати часточки пилу, не утворює статичної електрики, невибаглива у користуванні, легко переться, швидко сохне
Холофайбер - це полімерний матеріал з легкою структурою волокон, який добре пропускає повітря. Холофайбер як і вовна, добре зберігає тепло. Холофайбер не втрачає форму після прання, легко переться та швидко сохне. Матеріал не має алергенів та не піддається впливу грибка і цвілі.
Овеча вовна є одним з перших природних матеріалів, які людина навчилася використовувати собі на користь. Овеча вовна має високу гігроскопічність, повітропроникність, міцність і зносостійкість. Овеча вовна просякнута спеціальним розчином - ланоліномі має структуру, здатну утримувати повітря. Ковдра з вовни відмінно зберігає тепло та стимулює кровообіг. Вовняна ковдра даруює відчуття комфорту та сприяє спокійному сну. Жоден синтетичний матеріал не зрівняється за своїми властивостями з природною овечою вовною.
Ковдра простьобана наскрізь на стібальному верстаті.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Другой
Продавець
annahukova
annahukova
Супер-продавець
Івано-Франківськ
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари