Всі категорії
Додати товар

Набір(одіяло+2 подушки)

1300 грн
Опис

Подушки середньої жорсткості. Чохол виконаний з мікрофібри, яка тактильно і візуально нагадує «випрану» бавовну. В якості наповнювача використовується кулькоподібний силіконізованний матеріал. Його структура дозволяє подушці тримати форму, пропускати повітря, не вбирати вологу. Мікрофібра оброблена декоративним вистебом, що надає додаткові естетичні якості набору.
Ковдра – двоспальна, легка і дихає. Відрізняється приємним зовнішнім виглядом, також з декоративним вистебом. Щільність ковдри – 250 г/м2. Чохол виготовлений з мікрофібри, яка імітує тактильні та візуальні властивості «випраної» бавовни. Приємна до тіла, м’яка, ніжна. В якості наповнювача використовується силіконізоване полотно.
Ковдра всесезонна – не спекотна в теплу пору року, тепла в холодну. Структура тканини та наповнювача забезпечує ефективне видалення надлишків теплого і вологого повітря, зі збереженням температури, комфортної для сплячої людини. Силіконізоване полотно рівномірно розподіляється по всій площі та утримується на місці наскрізним декоративним вистебом.

Полуторний- 1300.00
Євро-1650.00

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Другой
Продавець
kroha1986
VALERIA_shop
Київ
46% виконаних замовлень
Була

Схожі товари