Всі категорії
Додати товар

Шовкова ковдра! ідеальний варіант на будь-який сезон!

3499 грн
Опис

Наповнювач: 100% шовк. Розмір: 200х220. Колір: залишилися тільки в білому кольорі. До кожної покупки гарантований подарунок + безкоштовна доставка! Кількість обмежена!
Шовк - це найкращий матеріал, який створила природа, а людина вже тисячі років використовує для виробництва одягу та постільних речей.
- Шовкові ковдри мають унікальні властивості: взимку вони делікатно зігрівають, а влітку забезпечують ідеальний баланс між температурою тіла та навколишнім середовищем, підтримуючи комфортний мікроклімат у ліжку, не створюючи парникового ефекту!
- Унікальна особливість шовку - гіпоалергенність, оскільки він має здатність запобігати розмноженню патогенних мікробів, виключає появу пилового кліща та грибка. Тому шовкові ковдри та подушки часто купують для дітей, а також для людей, які страждають від алергічних реакцій!
Ніжний дотик ковдри, немов крила метелика, огортають своїм теплом і дарують незабутні відчуття комфорту та затишку! Дозвольте собі більше! Ви достойні розкоші! Наша ковдра – Ваші шовкові сни!

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tetianaruda
tetianaruda
Супер-продавець
Рівне
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари